02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

nie tento hotel ~ Recenzia hotela LTI Mahdia Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:nie tento hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
po prichode nas hned ubytovali, izba c. 2036 nikdy viac!! vsetky tieto izby su pre slovakov. to sme dali "bakšiš" 10 dolarov a 20e do pasu ! smradlava zatuchnuta izba , vsetky veci sme si ponechali v kufri aby nam nesmrdeli od skrin..postel ani nehovoriac, lihat do smradlavej postele je to najhorsie co moze byt!!! tunisko nie je pre ludi ktori maju radi trosku insie sluzby a lepsiu uroven, chapem preco je to cenovo dostupna dovolenka. hotel je stary zatuchnuty a wc je otrasne v hotely , samy smrad a necistota!!! moja najhorsia dovolenka, neivem ci je to vsade v tunisku take , ale tento hotel isto nie !!!!
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
od letiska zhruba hodinka cesty :) dalo sa to prezit, ale po tom atentate sa človek obaval aj toho co sa moze stat cestou domov !
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
ako som spominala otrasne , vychytali sme tie najhorsie izby, hned na druhy den bolo 15 staznosti , vsetci by najradsej menili izby, ale bohuzial krasne izby maju nemci , my sme boli v starych častiach a na prizemi , takze preto tie zatuchnute izby a smrad..nefunkca sprcha, horuca voda, co je dost zle na to, ked rozpalene telo od slnka mate sprchovat v horucej vode!!! wc tieklo , vyriesili to tak ze tam dali uterak a potapalo sa to dalej :D proste lenivci , tunisko nikdy viac!!! moj manzel stihol poopravovat z casti wc-ka slovakom no katastrofa!!!
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
lobby bar fajn, snac bar vonku super, ale taktiez dost prazene pecene, ale sisky chvalim , vynikajuce, zelenina mala divnu chut nedla sa a z ovocia len melon a broskyne za cely pobyt!! dost bieda.!!!
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
vodne polo, aerobick, zumba, sipky, lukostrelba, plazovy volejbal, aqua gym, vecer show time s animatormi , to bolo fajn, ale chybala mi tam nejak hudba vonku na terase v talianskej restauracii ale to v tuniku asi nieje.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
chapem preco je to cenovo dostupna dovolenka, tykalo sa to i stravy samozrejme, o zdravych jedlach nemoze byt ani reci, nechapem ako tam mozu dovolenkovat s detmi, same prazene, pecene, zelenina bola ale chutila otrasne a niektori z nej vracali - rajciny . lobby bar fajn, snac bar vonku super, ale taktiez dost prazene pecene, ale sisky chvalim , vynikajuce, zelenina mala divnu chut a z ovocia len melon a broskyne za cely pobyt!! dost bieda.!!!a cestoviny jedine tie s bolonskou zmesou, tie s tou akoze smotanovou omackou otrasne niečo , tesila som sa , nalozila si lebo milujem cetoviny a ako som ochutnala okamzite som to vyplula. dost velky vyber masa, co uvitaju muzi, ale vsetko pecene, nic dusene, na vode alebo pare.. nic dietne, prosto strava cechov a slovakov!!! teraz chapem preco taka lacna dovolenka! ranajky tiez hroza, prazenica 1x za celych 11dni , a aj to voda co sme sa bali ci nam z nej nic nebude, inak kazdy den volske oko, omeleta co bolo velmi dobre, ale ranajkujte to kazdy den 10 dni no des ..des ...a kroasany fajn, takze som si to striedala jeden den kroasan druhy volske oko alebo omeleta dookola strasne slaby vyber...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
tak toto je jedine preco sa sem oplati ist, nadherna nadherná plaz a more ...pozvolny vstup do mora, ti co maju radi arabsku kulturu, nie su narocni v jedle, asi pohladat lepsiu hotel s lepsim vyberom stravy, lebo tomore je raj, nadhera!!!! ale po tom atentate sme nechodili na plaz 2 dni, bol to uz strach a stres...škoda, veľká škoda..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:emili
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela