02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

veľké sklamanie ~ Recenzia hotela LTI Mahdia Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:veľké sklamanie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
po prečítaní recenzií sme si mysleli že ideme do super hotela, ale opak bol pravdou. oproti minulému roku sa veľmi zhoršili služby - potvrdili to takí ktorí v tomto hoteli už boli opakovane. boli sme v tunisku šesť krát, ale tu bolo najhoršie. v celom hoteli nefunguje klima ani na recepcii ani v jedálni!! nie sme nároční, ale - určite tento hotel neodporúčam!!! katerória určite nezodpovedá.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
poloha je dobrá , pláž je blízko. obchodíky na ulici sú dostačujúce. mesto je nedaleko taxík 4dináre.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
izba bola nová, pekná. klíma nefunkčná aj po opakovanej reklamácii, ten problém mali skoro všetci. izba bola orintovaná priamo na more ale na pláži je platený plážový bar , ktorý plne využívajú domorodci, hrá tam do rána veľmi hlasná hudba. cítite sa ako priamo na diskotéte takže sa ani jednu noc nevyspíte. piatky sú najhoršie, hrajú čo to dá do piatej. izby neupratujú , tri dni ani vôbec nebola upratovačka v našej izbe. aj ked dáte bakšiš nečakajte žiadne lupienky, kvietky, upravené uteráky...
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
personál má všetkého asi dosť a tak sa aj chovajú. posielajú vás z baru do baru. AI je od 11,00 do 23,00 vonku. ak tam ešte o desiatej večer sedíte tak to nemôžu prežiť . cez deň nestíhajú aj ked tam bol minimálny počet hostí. stoly špinavé a o pohároch - umelé a špinavé. bazén nečistený plávali v nom aj sáčky, veľa vlasov a špiny. im to však nevadilo.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
animátori boli asi traja. animačné program vlastne ani neboli. úplná slabota , za 12 dní bol asi tri krát na 20 minút a to totálne trápny kabaret. ked to porovnávam tak toto bol úpný prepadák. na programe večer sedelo cca 15-20 ludí.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V jedálni NEFUNKCNA KLIMA dobre sa zapotíte je tam minimálne 40st a to naozaj, slabota, oproti Djerbe. všetko jedna chuť stále to isté a veľmi málo na výber. morské plody vôbec. výhodou bolo, že sa dalo najesť vonku a v podstate celý den tam niečo bolo. večer piekli picu.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
more pekné a teplé. pláž zásadne nečistili. čo more prinieslo to tam bolo. veľa vyplaveného odpadu, sáčkov a fliaš. dokonca aj plienka bola vyplavená tri dni ju nikto neupratal. lehátok bolo dostatok , netreba si rezervovať. plážové osušky boli zdarma, mohli ste si meniť za čisté. matrac za poplatok. na pláži je len platený bar.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela