02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Les Princes Mahdia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo hotel nie je zlý až na pitný režim. Je ideálny pre rodiny. Je to menší rodinný hotel s krásnou plážou s bielim pieskom a mušľami.Vadili mi len negatíva, ktoré som rozpísal.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
blízko pri pláži.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Keď vám budú prideľovať izbu tak im šupnite 5 euro dostanete lepšiu . :)
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby ... hmm no ak dáte dostatočne veľký bakšiš vyjdu vám v ústrety . Bakšiš za upratovanie nenechávajte na posteli ale dajte rovno upratovačkám lebo im to vezmú. Vždy s nimi niekto kvôli tomu chodí. Nekupujte tombolu - nič za ňu nedostanete!!
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Zábava skoro žiadna , animátori sa snažili ale mali stále ten istý program (keď vás zavolajú na pódium nechoďte!!! urobia z vás hlupákov!!! Najlepšie si to užijú deti.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
stravovanie sa dalo , až na pitný režim - ( na pláži chyba bar , muselo sa chodiť do baru pri bazéne , tam dávali len pivo ,sprite,fantu,colu - žiadne fresh nápoje nečakajte. Všetko čapujú len do dvojdecového plastového pohára :)doneste si svoj z domu ,ďalej kávu a vodové džúsy vám zase nalejú až v bare pri recepcii - samozrejme je tam zakázaný vstup v plavkách :( a dostanete ešte kávu ktorá chutí ako jar s purom samozrejme tiež do plastového pohára ( odporúčam priniesť vlastnú kávu). strava bola prevažne ryža,zemiaky kuracie mäso a hovädzie mäso , šaláty - strava bola rovnaká moc často ju neobmieňali ale vegetarián si príde na svoje :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
To je asi to najlepšie čo tam bolo :) Pláž je strážená, nikto vás nebude otravovať .lehátka zadarmo a osušky za poplatok. Pláž je udržiavaná. Lehátok bolo vždy dosť - nemusíte sa ráno aspoň ponáhľať.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:jozef
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela