02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Sympatický hotelík, more a animácie super! ~ Recenzia hotela Les Princes Mahdia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sympatický hotelík, more a animácie super!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:október 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.10.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel Les Princes je starší, vidieť to na jeho opotrebovanejšom stave a nábytku. Na druhej strane je ale v dobrých rukách, všetko tip-top čistúčke, namaľované, udržiavané. More a pláž prekrásne, animačný team neprekonateľný :) Jedlo skromnejšie, no je si vždy čo vybrať. Menší hotel, tichý, akoby rodinný, vždy voľné lehátka na pláži aj pri bazéne, žiadne rady v jedálni. Všetok personál maximálne milý a ústretový, nečakajú a ani nepýtajú žiadny bakšiš. Stále usmiaty, družní. ODPORÚČAM, nedajte sa odradiť 3*, my sa budúci rok určite vraciame :) Bola som už v Mahdii v 5* hoteli a nedosahoval úroveň Les Princes ;) POZOR, aj pár negatív - neposkytujú osušky na pláž a napr. ani mydlá/šampóny, treba si priniesť vlastné. Po príchode 2l fľaša vody na izbu, potom si do nej môžete čapovať vodu alebo džús, ale v izbách nie sú chladničky. AI celý deň formou nápojov do plastových pohárikov (bar len pri bazéne, takže z pláže sa nachodíte trošku), poobede každý deň to isté (pizza/koláčiky pri bazéne), káva len medzi 16-17h! My sme kupovali na posledný chvíľku ako ultra last minute a za tie peniaze to bola skvelá dovolenka :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Mahdia je jedno z najlepší tuniských stredísk, najkrajšie pláže s bielym pieskom, azúrové more, mušle kam sa pozriete, môžete ich zbierať na kilá a odniesť si ich všetky domov. Pri hoteli vpravo aj vľavo obchodíky, ceny napr. za "fejkové" oblečenie slušné, asi ako u našich číňanov :) Suveníry od výmyslu sveta, kaviarničky, šiša-bary.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Skromnejšie zariadené, ale čistučké. Upratovanie aj každý deň, záleží na Vás - funguje systémom kartičiek vešaných na dvere. My sme mali rodinnú izbu priamo pri bazéne, kúsok od jedálne - 1x samostané WC, 1x WC + kúpeľňa s vaňou, veľká izba s manželskou posteľou, sedením, skriňou, druhá izba so sedením a dvoma lôžkami. Všetko ladené do modro-tyrkysovej farby, krásne veľké okná a akoby okenicovo-vytrážové tienenie pred slnkom. V každej izbe samostnatná klíma, relatívne tichá, nerušila ani v noci.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Perfektný! Všetci veselí, usmiati, dobre naladení od upratovačky, cez čašníkov, recepčných až po animátorov. Vedia veľmi dobre slovensky, anglicky, nebudete sa nudiť. Vodné pólo, beachvolley, aquagym, petangue, večerné show. Minidisko pre detičky, tanečné vystúpenia, naučia vás tančeky.. A púšťajú slovenské odrhovačky od Elánu až po Desmod a Senzus :) Lúčenie pri odchode trvalo riadne dlho, všetci sa objímali, aj pár sĺz padlo. Animátori si lahli pred autobus a nechceli nás pustiť preč. Poteší :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Lety na padákoch, jazdy na banánoch, vodných skútroch, na ťave, taká klasická dobrá všehochuť.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Skromnejšia, ale vždy si bolo čo vybrať. Ryža, šošovica, kuskus, cestoviny, šaláty, mäso hlavne kura a morka, obdeň aj rybka na rôzne spôsoby. 2x polievka na obed aj večeru. Raňajky - džemy, slané i sladké pečivo, croissanty, bagety, salám, maslo, káva/čaj/džúsy.. Koláčiky od výmyslu sveta :) Jedine ovocie skromnejšie, hrušky, melón, hrozno.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
viď komentár "Poloha".
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Hanka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela