02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

super dovolenka ~ Recenzia hotela Les Princes Mahdia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:super dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:11.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Po prečítaní recenzií na tento hotel pred mojou dovolenkou som sa začala aj obávať ale nakoniec to bola Super dovolenka s adrenalínovými zážitkami. :) pretože tie negatívne recenzie asi píšu ľudia čo čakajú od 3* hotela 5*. Pre normálneho nenáročného človeka je tento hotel výbornou voľbou. V Tunise som bola druhý krát a vrátila by som sa tam znova.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza v Mahdii, krásnom mestečku, obklopený ďalšími hotelmi. V okolí sú obchodíky, reštaurácie, neďaleko aj zoo pre deti. Zopár kilometrov od Mahdie sa nachádza staré mesto Medina, mešita, cintorín, miestne trhy( sú skotočným zážitkom) najmä v noci. Doprava sa riadi heslom Rýchlejší a drzejší vyhráva ale za tú dobu čo som tam bola tak som tam žiadnu dopr. nehodu nevidela a to sa divím. Pri návšteve Mediny odporúčam navštíviť kaviareň Café Sidi Salem, ktorá sa nachádza na útese a je odtiaľ nádherný výhľad či už v noci alebo cez deň.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel bol pekný, izby, kedže sa tam človek ide iba vyspať inak je celý čas pri vode alebo vonku tak sú vcelku fajn, čisté, udržiavané. Vo stupnej hale možnosť hrania biliardu, pozeranie TV, nachádza sa tu bar, kaviareň s možnosťou vyskúšania vodnej fajky.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál milý, vždy usmiaty, snažia sa rozprávať po slovensky, česky a to je milé. Vždy sa snažia vyriešiť prípadné problémy (my sme žiadne nemali). Ochotne zamenia eura za dináre na recepcii hotela.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Večerné programy tvorené animátormi boli super, zábavné, snažili sa zapájať aj dovolenkujúcich. Na pláži volejbal, petang. Na pláži za poplatok sme mohli vyskúšať veľa adrenalínových atrakcií, ktoré sme aj vyskúšali. Napr. Let s padákom ťahaný člnom nad morom, nafukovací matrac takisto ťahaný za člnom (vtedy som mala pocit že odtiaľ vyletím) :D, jazda na vodnom skútri,... Posledný deň sme boli na člne na šírom mori (balada na mori). Prehliadka rybárskych prístavov, okolo Mediny-starého mesta, možnosť potápania sa a kúpania v šírom mori. atd V areáli hotela sa nachádza aj Disco Black & White
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Raňajky, obedy aj večere formou bufetu, vybrať ste si mohli čokolvek na čo ste mali chuť, zelenina, ovocie, koláče, mäso, ryby, ryža, zemiaky, polievky, pečivo, jogurty, puding, maslo, varené vajcia, omelety, kroasanty, cestovny, káva, čaj, kakao, minerálky, sladké vody, víno-biele a červené. Počas dňa pri bazéne možnosť občerstviť sa pivo, minerálky, vody..
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nádherná piesočná pláž, čisté a teplé more, krásne vlny. Pláž je vhodná aj na dlhé prechádzky popri okolitých hoteloch ale aj po verejnej pláži. Tuniský ľudia sa tam správajú dobre k dovolenkárom, kedže z toho žijú. Prechádzka po pláži aj v noci je úplne romantická.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Renata Solínová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela