02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nocna mora, nikdy viac ~ Recenzia hotela Les Princes Mahdia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nocna mora, nikdy viac
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel, ako aj jeho služby hodnotím max. 1 hviezdičkou. Vybetónovaná a vyprahnutá záhrada, o ktorú (ako aj o detské ihrisko) sa tam nikto nestaral, reštaurácia na konci záhrady zatvorená, spustnutá, pri nej žiadne sociálne zariadenia, pred vstupom na pláž obrovská kovová brána s visiacim zámkom. Jedine krásne more a piesočnatá pláž, pomerne čistá.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vyjmuc hotel a jeho zariadenie, more krásne, pláž piesočnatá a pomerne udržiavaná.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izby malé a skromne zariadené, nezodpovedajú popisu CK Azur Reizen a 3 hviezdičkám. Na izbách sa vôbec neupratuje počas celého pobytu, žobrete toaletný papier buď na recepcii alebo ak máte šťastie, nájdete zabudnutý kotúč na vozíku chyžnej, ktorá sa asi celú dobu niekde ukrýva. Uteráky zatuchnuté, posteľné prádlo nevymenené, smetné koše preplnené, žiadna starostlivosť o klienta zo strany hotela. Na to, že hotel je po nedávnej rekonštrukcii, sú steny popraskané, kachličky obité, prasknuté umývadlo.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Delegátka (slečna Alica) sa stará o všetko, z čoho môže profitovať a mať províziu, len nie o klientov hotela a takisto aj animátorka Anita, ktorá sa taktiež stará iba o svoj profit, deti jej nezverujte!!!Majiteľ hotela sa správa veľmi nekonvenčne a stará sa len o svojich arabských priateľov, ktorí majú vo všetkých ohľadoch výhody a prednosť, o čom sa európskym turistom môže len snívať. Okrem toho tam nemali čo robiť, do hotela si chodili len tak.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
4 chlapci animátori sa snažili o zábavu klientov hotela každý deň do neskorého večera, program bol vcelku ich veku a skúsenostiam adekvátny. Zo športov okrem petangu, plážového volejbalu a aqua gymu, bolo všetko spoplatnené a čo sa týkalo zábavy, bola neskutočná, do polnoci animačný program, kde hudba revala na plné gule a po polnoci hneď z druhej strany začala revať diskotéka do skorých ranných hodín, takže človek si nesmierne oddýchol.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bohužiaľ tu nemáte mínusové hviezdičky...pretože toto boli pomyje pre svine a nie jedlo pre ľudí v 3-hviezdičkovom hoteli. O all inclusive sa mi ťažko hovorí, keďže i pitnú vodu sme si museli kupovať v hotelovom bare a aj to oproti podpisu a číslu izby. PONIŽUJÚCE! Denný bar, ktorý bol pri bazéne podával pivo a nealko nápoje v 1 dcl pohárikoch a boli sme upozornení, že na 1 osobu pripadajú naraz 4 poháriky, inak by ich majiteľ kruto potrestal. Šetrenie majiteľa zašlo až tak ďaleko, že dokonca v jedálni nedovolil zapnúť prístroj na chladenie pitnej vody. Jedlo, ak sa to tak dá nazvať (kosti z morky a lacných rýb pomiešané s chrupavkami a kožami, mäso neprepečené, krvavé a nakrájané tak akoby to sekal Stevie Wonder mačetou), bolo studené, bez chuti, zelenina zoschnutá a túto krásnu scenériu dotváralo oko majiteľa, ktorý stál a pozoroval koľko potravy z podnosov ubudlo, keďže potrava sa nedokladala. Ale je to zdá sa rozumné z jeho strany, keďže svine nechová, tak si asi myslel, že toto bude dobré pre nás Slovákov.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Keďže na Slovensku more nemáme, je pre nás vzácnosťou každé, je pravda, že tomuto sa nedalo nič vytknúť, bolo krásne a pláž tiež pomerne čistá a piesočnatá. A keďže tu nie je kolónka pre hodnotenie CK AzurReizen, tak tuto na tomto mieste vyhlasujem, že by som im okamžite odobrala akreditáciu, pretože svojich klientov klamú a zavádzajú a tento hotel je z ich strany obrovským podvrhom a klamstvom voči ich klientom. S touto CK už nikdy cestovať nebudem a svoje pripomienky a výhrady určite postúpim na vybavenie Slovenskej asociácii cestovných kancelárií.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela