02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Cena prinalezi kvalite ~ Recenzia hotela Les Princes Mahdia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Cena prinalezi kvalite
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovo hodnotim pozitivne za lacny peniaz zaujimava cesta coto sme videli. No mohlo to byt aj lepsie. Znova by som sa uz nevratila do tohto hotela...Mesto bolo daleko a vo vecernych hodinach sme mali miestami strach sa pohybovat sami aj ked kazdy tvrdil opak. Clovek nikdy nevie pri ich mentalite. Za ten peniaz to bolo akurat. Prostredie bolo pekne.
Poloha:
Pekne prostredie vsetko ok more ciste akurat ta ich otravna moslimska kultura...no comment
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie sme vystihli celkom slusne, balkon s vyhladom na more, klima netiekla dokonca fungovala v porovnani s ostatnymi izbami. Chybala chladnicka v izbe za poplatok tusim 20 euro (trochu predrazene). Izby nam upratovali priebezne no nie kazdy den co by som cakala aj ked sme vzdy nehavali nejake tie drobne kazdy den. U niekoho vobec neupratovali. Problem nastal 2. den ked sme mali v izbe asi 5 cm vody. Nikto to neupratal ani po komunikacii na recepcii a 2 nasobnom upozorneni. Jednoducho MANANA. Ano samozrejme spravime spravime a nikde nikoho len voda v izbe :D
Služby:
Pivo v hoteli stalo jeden den inac ako druhy den a vzdy ked sme si objednali to iste napr. 2 pive vzdy ma prekvapil iny ucet :) no vzdy bol prijatelny max do 4 eur za 2 piva. O animacny program sme velky zaujem nemali isli sme si oddychnut a vkuse nas niekam tahali a nahovarali na kadejake fakultativne vyletiky, hlavne otravny tipek v hoteli.
Šport a zábava:
Plno vodnych atrakcii za poplatok, celkom prijatelna cena.
Stravovanie:
Strava bola biedna a to doslova. Nie sme velmi vyberavi ludia ale zeby mi to chutilo to sa neda povedat. kazdy den boli sice ryby ale stale tie iste ziadna obmena a polievka typu len aby bola vymacana paradajka so zemiakmi a ryza...
Pláž:
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela