02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výbornááá dovolenka ~ Recenzia hotela El Mehdi (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výbornááá dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.10.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Naozaj to bola výborná dovolenka, nič nám nechýbalo a na nič sa ani sťažovať nedalo. Veľmi pekný hotel a aj jeho areál. Takisto aj personál, animátori sú zlatí :)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha hotela je fajn, ale ak niekto vyhľadáva aj nákupné možnosti, tak tých tam veľa nie je. Treba si potom zobrať taxík do centra Mahdie (cca 3-4 dináre). Ale hotel má všetko čo treba :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel prešiel celkovou rekonštrukciou a nie je mu čo vyčítať, izby sú veľké, priestranné, nábytok jednoduchý ale pekný. Celkový dojem veľmi dobrý.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Všetci sú milý, nemali sme žiadny problém, tak neviem posúdiť ako sa správajú v prípade takej situácie. Upratovanie bolo každodenne a uteráky menili vtedy ak ste ich hodili do vane. Postelné prádlo cca každý druhý deň.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Aktivít je veľa, animátori stále vymýšlajú nejaké hry, pravidelne býva volejbal, futbal, aerobik, hodiny tanca. Na pláži sú ďalšie možnosti ako banán, kolesá, skútre, padáky.. Je toho ozaj veľa :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bolo výborné, veľa druhov jedla, každý deň bolo z čoho vyberať. Mali neskutočne dobré syry, asi by som ich jedla až do konca života :)) Všetkého bolo dosť a pravidelne dopĺňali. Kuchár chodil pozerať či je všetko ok, ak keď niečo nebolo, tak hneď konal :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Takú krásnu čistučkú vodu som ešte nevidela, more je jednoducho krááásne. Bolo aj veľa mušličiek, ale skôr len takých menších. Čo sa týka neporiadku, tak skoro vôbec nebol. Pri každom lehátku bol popolník, resp. taký kôš aj na iný odpad. Riasy a medúzy sme vôbec nemali a vraj tam ani nebývajú. Veľká spokojnosť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:alulka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela