02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásna Dovolenka ~ Recenzia hotela El Mehdi (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna Dovolenka
Váš vek:menej ako 14
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2009
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:01.01.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Blízko bolo nákupné centrum - teda Mahdia. bolo to OK. Presná polo na GOOGlE EARTH.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bolo to fajn. Aj keď keď sa vám nepáči izba, musíte ísť za niekým / už neviem za kým sme to šli/ a dať mu dáke dináre alebo doláre čo máte a ootom sa to dá.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
v celku normálne. Nić naviac, nič menej. Aź na upratovačky, teda niektoré, niekdy nedali papet toaletný / tak sme si drzo zobrali z toho vozíka/ a nevedela tá naˇa po anglicky. Ale známi zasa mali výborného pratovaču. To záleží na śťastí.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Určite treba vyskúśať vodné atrakcie. Najlepšie z toho je asi let padákom. Sú tam aj tzv. banány, kolesá a rozne iné, ale to je dostupné aj v iných hoteloch.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bolo NEOPISATEĽNE DOBRÁ. Bolo dos´t jedla aj keď ste prišli neskôr, ale lepśie je prísť na začiatku, pretože kvôli niektorým neohĺadupným ĺu´dom bolo niekdy jedlo nepekné.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Veĺmi krásna pláž, čistá a upravovaná. el mehdi je krajný hotel, takźo na pravo / čelne k moru/ sú len verejné pláže a potom MAHDIA. v mori bol piesok ale v tom období , keď sme boli mi tak ako sme vch´dzali boli kamienky. no na pobreží v Mahdii to nie je najkrašia pláž, ktorú soe videli. Do tej doby ako sme šli do EL MEHDi, sme chodie do thapsusu. Čo sa týka poloy je to úplne iný prípad. Je na opačnom konci a naĺavo / čelmi k moru/ je NEKoNEČNÁ pláž. Tomu miestu sa hovorí DRUhˇY CARRIBIC. Na tom mieste sme boli 8 krát po sebe. Sú tam muśle / teda hlavne ráno/. Nemusíte sa báť, źe tam bude veľa arabov. Chodia sa tam prechádzať aj turisti, no však je tam aj malá pláž verejná pre domordcov. Moja mamina tam chodievala behať / po tom piesku riadna svalovka/. Keď idete skupina takprekecáte pekných pár kilometrov a to ešte nieste na konci. Ale aj v EL MEHDI bola pekná pláž. K plážam ešte jedna poznámočka: Najkrajšie pláźe v TUNISKU sú jednoznaČne v MAHDII!!!! hovorí sa to a je to pravda, však môźete vyskúśať, nechce sa mi to tu vypisovať a podceňovať ostatné lokality.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela