02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

rodinná dovolenka ~ Recenzia hotela Caribbean World Mahdia (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:rodinná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka síce nedopadla podľa očakávaní, ktoré boli asi privysoké, ale nakoniec musím konštatovať, že sa celkovo vydarila.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotelu hneď pri pláži, neďaleko letiska (cca 1hod), nákupné možnosti aj v hoteli, aj neďaleko hotela, takže spokojnosť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Keďže sa hotel skladá asi z 5 samostatných budov, nemôžem hodnotiť ako celok, pretože čím bližšie sa budova nachádza k hlavnej časti a k moru, tak asi aj izby vyzerajú lepšie. Hodnotím to len preto, lebo po príchode sme dostali izby v najvzdialenejšej budove (asi tak ako všetci Slováci) a izby podľa môjho názoru nezodpovedali 4hviezdičkám (starý nábytok, neporiadok, výhľad na múr). Na druhý deň nám na našu žiadosť izby vymenili (zapýtali si 10eur), dali nás do budovy bližšej ku hlavnej časti a už to vyzeralo inak. Aj keď si myslím, že stále to neboli spomínané 4*, tak sme to nechali už tak, výhľad sme mali krásny na záhradu a hlavnú budovu, aj izby boli väčšie a keďže sme aj tak viac času trávili vonku, tak nám to potom až tak nevadilo. Len to na začiatku pokazilo atmosféru.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkom v pohode, či už čašníci, upratovačky, či iní pracovníci, snažili sa podľa svojich schopností (ide im to pomalšie ako u nás, ale to my nezmeníme).
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Zatiaľ najlepšie, čo som videla a zažila, animátori boli neskutoční, či už pre deti alebo dospelých, naozaj sa tam nikto nudiť nebude.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedlo bolo celkom fajn, len sa viac-menej opakovali tie isté jedlá a keďže sme boli minulého roku v Turecku a tam to bolo fantastické, tak sa mi toto trošku málilo. Ale všetkého bolo dostatok, vôbec sa niekto nemusí báť, že varia niečo iné, všetko je prispôsobené na náš európsky štýl. Aj pitia dostatok, môj dvojročný syn pil mlieko aj vodu, jedol zmrzlinu i iné dobroty a nemal tiež žiadne problémy, takže v pohode.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Najväčšie sklamanie bola pre nás pláž. Samozrejme, nebola to vina hotelu (len z časti), prišli sme akurát po obrovskej búrke a tá zanechala haldy rias na pobreží, ktoré ževraj oni nemohli upratať, lebo sa sťažovali ochrancovia prírody (aspoň tak nám to povedala naša delegátka) a museli sme čakať, kým to odplaví samo more. Keď sme išli na prechádzku po pobreží, tak pri niektorých hoteloch to pratali, takže neviem, kde bola pravda. No z našej krásnej "karibskej" pláže (ako som čítala predtým, keď sme tam išli) ostala obyčajná pláž, síce s jemným pieskom a lastúrami, no i riasami :( každým dňom sa naozaj more samo čistilo a keď bol deň odchodu, tak tam naozaj už riasy skoro ani neboli. Takže sme "vymakli" zlé obdobie :( ešte mi veľmi vadil poobedný vietor (v Tunisku som bola prvýkrát, takže neviem, či to bolo len obdobím, čo sme tam boli, či je to tak stále), ktorý bol dosť studený na to, že sme boli v Afrike a okolo tej 16-17h sme radšej išli do areálu hotela k bazénom, kde bolo teplejšie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Majka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela