02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Výborná dovolenka ~ Recenzia hotela Caribbean World Mahdia (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka
Váš vek:14-18
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi pozitíve hodnotím túto dovolenku. Ak by som sem mala ísť znova, nevadilo by mi to. Dovolenka vhodná pre rodiny s deťmi ale aj pre partie mladých ľudí. Jednoznačne odporúčam :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela bola vyhovujúca. Ráno človek mohol vidieť krásny východ slnka, ktorý som ja žiaľ nevidela lebo som bola lenivá privstať si. Z letiska to bola asi hodinka cesty a to čo sme videli cestou autobusom.... to som ešte nezažila. Všade špina, špina, špina a špina. Jednoducho otras. Našťastie prostredie hotela bol presný opak :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
No, na ubytovanie si určite nesťažujem. Na recepcii sme dali nejakých 10 eur a dali nám izbu v hlavnej budove, čo som bola rada pretože ten komplex je fakt obrovský. Klimatizácia fungovala, posteľ som mala, kúpeľňa bola pekná čistá, nič viac som ku šťastiu nepotrebovala. Veď na izbe som bola minimum času takže som nemala čas (ani dôvod) hľadať nejaké chybičky krásy ;)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby hotela boli zodpovedajúce 4 hviezdičkovému hotelu. Nebol problém s uterákmi, dali sa kedykoľvek vymeniť. Čo sa týka lehátok ráno sme si síce chodili poobsadzovať, ale keby sme tak neurobili, určite by sme si nejaké našli aj neskôr. Skrátka ani raz sa nám nestalo, že by sme si nemali kam zložiť veci. Ani na pláži ani pri bazéne. Personál bol milý a ochotný. Najmä ak máte dlhé nohy a dlhé vlasy sú obzvlášť prívetiví. Čašníci vtipkovali, s recepčnými sa tiež dalo a s plavčíkmi sme si občas pinkali pri bazéne s loptou. Izba bola vždy pekne uprataná takže aj upratovačky si robili svoju prácu dobre.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Šport, zábava - 100% !!! Aktívnejšiu dovolenku som asi nezažila. Samozrejme všetko vďaka animátorom, pretože tí od rána behali a volali nás na rôzne aktivity. Nevedeli sme kam máme ísť skôr. Doobeda šipky, lukostrelba, aquaaerobic, doobedný animačný program uzavreli poolgames a hotelové tanečky. Od 15:00 opäť pri bazéne začalo vodné pólo, golf, futbal, organizovali sa beachvoleybalové zápasy, na pláži sa tiež hrala bocca. Taktiež boli tanečné hodiny - salsa lesson, neskôr stepaerobic. Popri týchto aktivitách sme si(síce len ťažko) stíhali aj zahrať tenis. Boli 4 kurty takže s obsadenosťou nebol problém. O 20:30 začínala minidisco a môžem povedať, že nie len deti sa na nej zabávali. Veľmi nás bavilo pozerať sa ako to tomu animátorovi ide. Deti ho jednoducho žrali! :) O 21:00 po minidisco boli chvíľku tanečky s animátormi, kde sme sa vždy vyšantili. Tento hotel by som pokojne označila za tanečný, pretože animation chef vyzeral tanečne na veľmi profesionálnej úrovni a ostatných animátorov perfektne zaučil. O 21:30 začínal večerný program. Poviem vám, my sme prvý krát prišli do styku s animátormi na večernom programe, kedy predvádzali nejaké hlúpe scénky. Vtedy by som povedala, že animátori 0 bodov, lenže to sme ich ešte nepoznali a až neskôr sme pochopili, prečo sme boli jediní, ktorí sa na tom večernom programe nesmiali :) Jednoducho na animátorov si treba zvyknúť a netreba ich odcudzovať hneď prvý večer. Na druhý deň už boli programy výborné, zväčša tanečné. Len jeden krát nebol program organizovaný animátormi. Pozvali si nejakých fakírov, ktorí si nútene pýtali potlesk, čo mi bolo nesympatické, ale šou bola dobrá :) Po večernom programe pokračovala diskotéka na ktorú som sa bohužial ani raz nedostala pretože som bola z celého dňa úplne zničená. Animátori skrátka odviedli perfektnú prácu, boli priateľskí a ochotní.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie bolo akurát. Aj keď sme mali zaplatené all inclusive, riadim sa heslom, že na dovolenku som sa neprišla prežierať. Keďže v jedle som veľmi vyberavá a nezjem hocijaké mäso, väčšinou som jedla len hranolky so zeleninou. Inak pre "nefajnových" bol výber pomerne pestrý. Na raňajky boli rôzne croissanty, bábovky, palacinky, omelety všetko možné. Na obed ryby, morčacie mäso, sem tam som videla aj kuracie. Jediná vec, čo mi pri stravovaní chýbala bolo podávanie melóna po celý deň. Melón bol bohužiaľ iba na večeru. Inak bolo všetko v poriadku.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola veľmi pekná, piesok krásny jemný.Na každom kroku nespočetne veľa mušlí, dokonca aj na beachvolejbalovom ihrisku, čo nebola zrovna výhra, ale neprekážalo mi to pokiaľ som na nestúpila na nejakú zlomenú. S lehátkami nebol problém, vždy sa nejaké dali nájsť. Čo sa týka mora, my sme boli práve v termíne, kedy asi bola na mori búrka a na pláži sme mali naplavené nejaké rastliny, čo nevyzeralo zrovna najkrajšie. No posledné dva dni bolo more nádherné, tyrkysové. Po pláži pobehovali rôzni obchodníci, ktorí ponúkali všetko možné. Sú dosť urážliví, takže keď nemáte o ich tovar záujem, radšej ich ignorujte. Naopak, ak vás ich tovar zaujal, zjednávajte, zjednávajte, zjednávajte!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Marianna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela