02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka ~ Recenzia hotela Vincci Nozha Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:29.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo hodnotim ako peknu dovolenku z vela nedostatkami a s tym ze tyzden stacil. Tento rezort bol velmi pekny, ale nepacili sa mi sluzby a poloha hotela prilis daleko. Inac more bolo super aj bazen a okolie v rezorte krasne. Chcelo by to viac ovocia v hotelovej strave a personal z inych krajin lebo okrem pani upratovaciek, ktore boli najmilsie tie sa aspon usmiali tak vacsina casnikov bolo ako za trest. Nemozem porovnat z inymi dovolenkami pretoze toto bola moja prva all inclusive, takze sa ospravedlnujem ak som bola prilis kriticka nemam s cim porovnat.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel bol este vyse dvoch hodin od letiska. Po ceste som videla krajinu ktora bola vysusena a plna smeti, tak som dufala ze miesto kam nas zavezu bude ako na fotkach a tento rezort je pekny aj od nutra aj zvonku. Pred rezortom bolo par obchodikov s velmi dotieravymi predavacmi najma vo vecernych hodinach. A poloha bolo to take od ruky takze ak hladate klud tak asi spravny rezort ak si chcete vychutnat turisticky ruch tak urcite ina lokalita.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie hned na uvod vytiahli zo mna 50 dolarov navyse za vyhlad na more. Izba bola nad ventilacnymi vetrakmi takze cely den aj noc taky hluk akoby vam pri hlave kosili travnik. Izbu mi odmietli vymenit vraj je hotel plny takze asi tolko. Inac bola izba celkom prijemna. Druha izba bola s vyhladom do zahrady bol to taky priemer nic kde by som sa chcela vratit ale ani nic strasne takze v norme.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Sluzby velmi slabe. Casnici neochotni aj ludia co pripravovali jedlo sa tvarili otrasne vidiet, ze zarabaju strasne malo lebo sa nesnazili celkovo mentalita tychto ludi lenivi. Bola som na recepcii a velmi zalezalo na koho ste natrafili niektori boli mili ale mala som aj skusenosti ze boli neochotni a neprijemni tento isty problem bol aj s casnikmi v bufetoch tvarili sa tak ze vela krat sme sa s rodinou dohadovali kto z nas pojde objednat lebo s takym odporom co sa casnici tvarili ste mali chut radsej si ani nic nedat. Skusala som davat aj tringelty ale velka zmena nenastala.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Sport a zabava. Animatory sa aj snazili ale skor narobili vela kriku ako zabavy. Ostatne sporty som neskusala iba tahanie padaku za clnom a to bol pekny zazitok. Posilka uboha ale dalo sa zahrat plazovy volejbal a urcite aj ine veci len tie som neskusala.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bol roznorody vyber. Vela kolacikov, par druhov zmrzliny a potom rozne druhy varenej stravy,malo ovocia skoro ziadne. Vyber bol roznorody, ale v podstate nebolo vela takeho jedla ktore by mi strasne chutilo bolo to skor o tom ze vzdy sa dalo nieco najst, ale rozhodne to nebola kuchyna z ktorej by som bola unesena. Kolace boli super a este palacinky s nutelou a este jedno sladke jedlo. Co sa tyka masa bolo dochutene sposobom, ze mna osobne neocarilo.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz, ktora patrila hotelu bola v porovnani z ostatnymi hotelmi v tejto oblasti jedna z najkrajsich a musim podotknut ze ostatne hotely uz vyzerali zanedbane a tie najlepsie casy mali davno za sebou. Aj piesok na tejto plazi bol ovela jemnejsi len mohli viac dbat, ked prinieslo more na breh rozne travy mohli este viac precistit plaz ak to bolo mozne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela