02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

kľudná oddychová dovolenka ~ Recenzia Nahrawess Hammamet (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:kľudná oddychová dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.12.2009
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je umiestnený v krásnej udržiavanej palmovej záhrade (aj keď v roku 2009 bola väčšina paliem veľmi vyschnutá). Skladá sa z hlavnej budovy, ktorá je fotená v katalógoch od bazéna. Ale okrem toho má hotel aj komplex dvojposchodových pavilónov, ktoré sú priamo pri mori, niektoré s prekrásnym výhľadom priamo na more. Všetko v peknej záhrade.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je umiestnený na začiatku turistickej zóny, hneď vedľa (cez plot) hotela El Fell, hneď vedľa neho je Nozha beach, nasleduje Omar Khayam, Dar Khayam, Les Colombes.... Okrem pár izieb v hlavnej budove, ktoré sú priamo pod nadpisom hotela sú ostatné izby otočené do záhrady a na more, takže vôbec nie je počuť autá z cesty.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
No ubytovanie je na pomer hviezdičiek a na to, že je to hotel najstaršej hotelovej siete v Tunise veľmi dobré, pekné, účelné.... Vymieňali sme izbu, po príchode sme boli na jednu noc ubytovaní priamo s výhľadom na cestu. Na druhý deň nám ale izbu hneď vymenili, dokonca som bola naozaj pozrieť päť ďalších izieb a mohla som si vybrať. Nakoniec sme sa rozhodli pre izbu priamo nad bazénom...Večer trochu hlučná, ale malo to svoju výhodu. Blízko k moru, jedálne a bazén pod terasou.... A hlavne, keď sa nám večer nechcelo sedieť dolu a pozerať na program, mohli sme si sadnúť na našu obrovskú terasu a v pyžamkách sa pohodlnene usadiť a pozerať.... Izba bola priestranná, zariadená novým pekným svetlým nábytkom a dokonca tam bola funkčná chladnička, ktorú sme používali a nemali sme ju v cene. Dve komody, tri zrkadlá, normálne čalúnené stoličky, dva kreslá so stolíkom.... Ostatné izby čo som videla vpavilónoch v záhrade, mali dve postele a boli vybavené ešte takým tmavým nábytkom a trošku menšie...
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bar pri bazéne - pre all inslusive, no čašníci podľa nálady alebo podľa bakšišu... V hlavnom bare v budove, totálne mínus.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nie je to hotel určený pre ľudí, ktorí aktívne oddychujú. Animátori boli asi traja-štyria, hral sa iba plážový volejbal...Pre deti - okrem nemcov, domácich detí a francúzsky a arabsky hovoriacich nič. Animátori rozprávali len po arabsky, francúzsky a nemecky, deti hlali len vodné pólo, neajké šípky a maľovali sa farbami. Takže v porovnaní s inými hotelmi, kde si hcete trošku zašportovať, posrandovať, zabaviť deti hrami nič. Ale ak nie ste takýto typ, tak Vám to nebude ani vadiť.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Čo sa týka stravy, tak tá bola super, naozaj. Každý deň na obed a večeru veľký výber a aj mäso (samozrejme okrem bravčového) bolo z každého druhu, hovädzina, baranina, jahňacina, králiky, morčacina, kuracie, ryby..... No proste pohádka. Aj jahňacina a baranina upravené tak výborne, že by ste to nezpoznali... Okrem toho koláčiky úžasné, šaláty, ryža, zemiaky,cestoviny, špagety, dusená zelenina.... Z ovocia väčšinou dyňe, ale boli aj slivky, broskyňe, jablká.... Ráno samozrejme sladké pečivo, bagety, omelety, placky, jogurt, džemy, syry, salámy.... Mne sa za celý pobyt nič "neprejedlo" a nezunovalo. Proste super!
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je v Hammamete krásna. Niekedy sú obdobia kedy je zvýšené množstvo tráv...Ale teraz bola krásna.... More je čisté, poobede keď je príliv môžu sa objaviť trávy, ale ráno je more zase krásne.....
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Janka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela