02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Bolo fajn ~ Recenzia Hammamet Garden (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Bolo fajn
Váš vek:
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tak ako uvádzajú v katalógu až na malý bazén, fotka je panoramatická tak pôsobí väčšie. V okolí hotela veľa stromov. Škoda, že nie je hotel pri pláži. Cca 5-7 min. pešo.Jazdil aj minibus, pravidelne ako bolo uvádzané.Delegátka Ema - Medina v pohode, všetko vybavila čo sme potrebovali.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nič v okolí, treba ísť taxíkom Jasmín-hammamet cca 7km na jednu stranu, na druhú stranu medina-trhy. Taxíky sú lacné. Takže nie je problém niečo kúpiť alebo ísť na potulky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Najskôr sme dostali izbu nie z dobrým výhľadom, ale po urgencii sme dostali novú s výhľadom na bazén a animačné programy bez problémov.Izby zariadené štandartne.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V pohode, starali sa, všetko ako má byť. Boli sme cez ramadán ale nič hrozné, možno občas na raňajky chýbal personál, ale dalo sa prežiť. Uteráky sú za vratnú zálohu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animátori v pohode, starali sa celý čas. Pešia prechádzka na pláž,ale keď sme chodili skratkou bol neporiadok. To bol náš šport xi ale aj aerobic v bazéne. Vedľa je ešte malý bazén s tobogánom, pre tých čo chcú mať kľud od animácií.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bolo fajn, každý deň iná kuchyňa talianska, mexická,tuniská ...Aj keď veľa korenia, ale čo už, sme predsa v inej kultúre. Chýbala nám naša káva.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž na to, že bola ďalej od hotela bola výborná. More super čistučké - piesok, doobeda pokojné more, poobede vlny super. Na pláži sme mali poriadok staral sa tam jeden pán, pomáhal so slnečníkmi, zbieral neporiadok po turistoch a tak. Tento rok fungoval all inclusive na pláži, ale len na nealko nápoje. Posledný deň pršalo, tak zatopilo okolie pláže. Dúfam, že to dali do poriadku, hlavne pre tých čo išli po nás. Toaleta na pláži - katastrofa.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Táňa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela