02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

4 hvizdičky si nezaslúži ~ Recenzia hotela Eden Star (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Eden Star ★★★★
Tunisko / Djerba / Zarzis
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:4 hvizdičky si nezaslúži
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tento hotel sme si vybrali na základe priaznivých hodnotení a fotiek.Na mieste nás čakalo skôr sklamanie z izby a zo slabo ,ale šetriac fungujúcej klímy,ako aj z nie najčistejšej vody .
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Od letiska cca 1 hodina cesty,hotel pri mori.Areál strážený.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel z vnútra,spoločné priestory,pôsobí ošarpane. Izbu ktorú nám pridelili bola orientovaná na strechy satelitných servisných budov s hučiacimi agregátmi pár metrov napravo.Balkón prakticky okrem sušenia bielizne, nepoužiteľný s plastovým nábytkom, spáleným od slnka. Veľkosť izby a vybavenie bolo slušné,/ chladnička chýbala,dvoj- posteľ menšia, klimatizácia slabo fungujúca, alebo centrálne šetriaca. Trezor za poplatok na kľúč, nepraktické pri kúpaní. Bočné chodníky ,popri plotoch, v areáli hotela otrasné.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Personál uplatňoval tvrdú selekciu národností až na pár výnimiek. Anglicky ovláda slabo a prevažuje francúzska klientela. Upratovanie izieb dobré, spoločné priestory boli skôr zle udržiavané vrátane jedálne. Servis nebol dokonalý.Osušky na izbe nemenili na výmenu/ kus za kus/ ale ich odnášali a neskôr donášali, akoby ich bol nedostatok.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animátorské družstvá sa snažili, vedľa fungujúce vodné športy boli k dispozícii, nábory boli niekedy otravné. Poprechádzať sa tu nedá.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Výber stravy bol pestrý, ale celkový dojem kazila nefungujúca klimatizácia,alebo úsporná zámerne . Personál jedálne nepôsobil upraveným dojmom až na dve,tri výnimky.Chýbalo chladenie nápojov a nedostatok základných doplnkov vrátane príborov, servítok.Čistota nebola vždy dobrá.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hneď pri hotelovom komplexe, nedostatok lehátok,zle fungujúce sprchy a WC, more striedavo čisté a špinavé, s trávnatými mapami.Popoludní plávajúce trávy,znepríjemňovali plávanie. Občerstvenie na pláži v rámci AI úbohé. Pri malom bazéne to bolo nahustené a tiež nie vždy najčistejšie./ WC a sprchy/
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Ján
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela