02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Eden Star ~ Recenzia hotela Eden Star (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Eden Star
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel sme si vybrali podľa prvého dojmu, ktorý nás nesklamal. Boli sme s ním veľmi spokojní. Radi sa tam opäť vrátime. :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza cca 9km od mesta Zarzis, vedľa sesterského hotela Eden Beach. Je situovaný priamo pri pláži. Nachádza sa tam udržiavaná záhrada,všade veľa zelene a dva bazény. Neďaleko od hotela je kaviareň a bowlingový bar. Tak isto asi 5 minút od hotela sa nachádzajú obchody s miestnym tovarom. Odporúčame aj návštevu obchodov s pevnými cenami pre porovnanie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
S ubytovaním sme boli spokojní. Aj keď izba bola pomerne malá, nám stačila. Každá izba má balkón alebo terasu. Je to pomerne nový hotel, takže aj zariadenie hotela bolo vkusné a nebolo zničené. Každý deň upratujú izby a stále večer sme mali postele a kúpeľňu vyzdobenú kvetmi a lupienkami.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál, od recepcie, cez reštauráciu, bar až po animátorov, boli veľmi milí a ochotní. Snažili sa vyjsť v ústrety pri každej s požiadaviek. Odporúčam vedieť minimálne základy nemeckého jazyka, prípadne francúzštiny. Anglicky vedia len na recepcii a animátori. Prevažná časť klientov hotela sú Francúzi. Ale ak sa viete dorozumieť, a nevynechať úsmev, všetky bariéry sa prekonajú. :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animátori každý deň pripravujú rôzne programy pre dospelých aj pre deti. Môžete si vybrať z rôznych činností ako je vodný aerobik, lukostrelba, ping-pong, šachy...všetko v cene. Na pláži ponúkajú rôzne výlety, vodné motorové športy, to je však za poplatok. Taktiež podvečer na pláž prišli s karavánou tiav a koňmi. Takže o zábavu bolo ozaj postarané :) Večerné programy začínali od 20:00 do 23:00 a potom nasledovala diskotéka.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výber jedla bol rozmanitý. Každý si tu vybral podľa chuti. Vždy dostatok ovocia, zákuskov, zmrzlina, občas morské príšerky, morské ryby - veľmi chutné, grilované špeciality. Pre all inclusive neobmedzene pri obedoch a večeriach víno a nealko, káva a čaj. Večere boli tématické, podľa krajín: tuniská, francúzska, talianska...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Je udržiavaná, občas vypláva nejaká medúza, nepŕhlia. Po celej pláži sa dajú zbierať drobné mušličky, ráno sa pošťastí nájsť aj nejakú väčšiu. Na pláži je takisto bar s milou obsluhou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Stella
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela