02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Blue Sea Gran Playa (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Krasna dovolenka pre cloveka ktory sa vie povzniest nad istymi nedostatkami a prisposobit sa. "katalogove" more a plaz, kvoli ktorym sa do Sa Comy oplati ist. Otazka je ci do daneho hotela.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Transfer a cesta z letiska v Palome nie je velmi vhodna pre ludi, ktori horsie znasaju cestovanie autobusom. V podstate Sa Coma sa nachadza na opacnom pobrezi, cize je potrebne sa pripravit na cca 1,5 hodiny strastiplnej cesty pozostavajucej z velmi uzkych ciest, mnozstvom ostrych zakrut, mnozstvom spomalovacich retarderov, cize vsetky veci ktore ludom s "lahsimi" zaludkami neprispeju na pohode. Ale samozrejme da sa to zniest, dolezite je pred cestou vela nejest a nepozivat alkoholicke napoje :) Autobusy su klimatizovane a klobuk dole nad zrucnostou miestnych vodicov autobusov, ktori su schopni zvladnut aj zdanlivo nezvladnutelne manevre. Sa Coma je v podstate male vidiecke stredisko ktore v porovnani s okolitymi strediskami posobi trochu dojmom ze zaspalo v 80-tych rokoch, taktiez cistota a poriadok v niektorych stvrtiach nie su 100%-ne ale nie je to velmi rusive. Rozdiel je vidiet v stvrtiach kde sa nachadzaju 4-5 hviezdickove hotely pre nemecky hovoriacich turistov a 3-hviezdickove hotely pre ostatnych dovolenkarov. V samotnom hotely Grand Playa je mozne sa stretnut hlavne s Britmi a Spanielmi, v mensom pocte s Cechmi, Talianmi, ojedinele Poliakmi. Okolie Sa Comy je velmi pekne, je tu pekna cista priroda, v pesom dosahu dalsie podobne strediska, ktore ale ponukaju aj trochu nieco ine, v sirsom okoli "panenske" zatoky, ktore poznaju skor len miestni alebo "dobrodruzstva chtivi" dovolenkari.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je starsi, relativne blizko pri plazi - 7 min. chodze. Co je dost rusive a na co je potrebne sa psychicky pripravit je, ze nabytok a vybavenie je z cias kolaudacie hotela, velmi stary, zatuchnuty, pokial sa nevetra izba viac ako pol dna zapach sa stava neprijemnym. Na izbach je fungujuca klimatizacia no prave pre vyssie spomenuty nedostatok skor sme uprednostnili prirodzenu cirkulaciu vzduchu, teploty augustovych noci boli akurat tak na hrane. Inak cely hotel a izby su velmi ciste, pravidelne upratovane. Problem hotela je ze je stary a na niektorych castiach sa zub casu prejavi a cistenim sa odstranit neda :) Po 2-3 dnoch si vsak clovek velmi rychlo zvykne a s prostredim sa vie stotoznit, kedze som napisal, s cistotou co je zaklad tam nie je ziaden problem.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Personal hotelu je nenapadny ale pritom napomocny, profesionalne ochotny no udrzujuci si odstup. Negativom je ze free wifi je len na recepcii aj to castokrat nefunkcne resp. kapacitne nepostacujuce, za poplatok je mozne si Wifi zakupit no je tu riziko ako efektivne bude fungovat. Taktiez az mierne bizarne mi osobne prisla poziadavka moct si za depozit vypozicat fen, ovladac k TV, osobne by som ocakaval ze by to mal byt standard na kazdej izbe (nic z toho sme nemuseli a nechceli vyuzit no pride mi tato "vypozicavacia" procedura mierne obtazujuca).
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je vyuzivany hlavne rodinami s detmi a tomu je prisposobeny aj program a zabava, ktora je organizovana 17-nast rocnymi neorganizovanymi animatormi. Kazdy den je nejaka aktivita, ktora uplne koresponduje so zaclenenim hotela do 80-tych rokov napr. hra sa Bingo, pozera sa na 15-min. papagajovu estradu, detske minidisco,... Verim vsak ze deti do 7-8 rokov a rekreatni v dochodcovskom veku si najdu v tom programe to svoje a budu si to vediet uzit. Hotel disponuje bazenom ktory je kazde den cisteny a ktory je pocas dna vdaka "all inclusive" baru plne vyuzivany.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hitom a standardom pre ranajky su typicke "anglicke ranajky" - kedze hlavna cast hosti su birti je to pochopitelne. Vzdy su vsak dalsie rozne alternativy a hoci kazdy den su zlozenim uplne rovnake ranajky pri rozmunom obmienani stravy sa vam neprejedia. Obedy a vecere su velmi bohate, roznorode a na prekvapenie nechabaju aj drahsie velmi chutne jedla. To ze sa spolu s hotami stravuje aj majitel hotela ako aj personal je zarukou toho, ze podavane jedlo je kvalitne. A aj velmi chutne. Velky vyber ryb, roznych druhov masa, absentoval vsak vacsi vyber zeleniny. Samozrejmostou su dezerty, 3-4 druhy ovocia. Jedlo je pravidelne doplnovane, dokonca aj pred koncom resp. uzatvorenim jedalne boli jedla doplnane a personal sa osobne uistoval ci si hostia este nieco praju alebo maju nieco doniest. All inclusive uz bolo o niecom inom...Kvalita podavanych napojov ci uz zakladnych alebo z nich velmi jednoducho miestanych "koktejlov" bola velmi nizka v podstat zaklad bola voda ochutena nejakym sirupom. Taktiez kvalita podavanej kavy velmi nizka. Tu by som skor odporucil vyuzit mnozstvo barov, kaviarniciek a vychutnat si dany drink aj ked za "hotove", oplati sa.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Ak som v predoslych bodoch bol kriticky a miestami aj sarkasticky, pohlad a zazitok z carokrasnej plaze vsetky tieto kritizovane veci je schopny uplne znegovat. Plaz Sa Comy je nadherna, moze ciste, priezracne. Pri pohlade na azurovo trblietajuce sa priehladne more, biely jemny a cisty piesok a plaz doplnenu slnecnikmi vyrobenymi z palmovych listov ma clovek pocit ze je v panenskom prostredi kde velmi rychlo zabudne na akykolvek stres a negativny dojem z hotela alebo niecoho ineho...Plaz je velmi velka, clovek nikdy nema pocit uplnej preplnenosti ludmi, more teple s pozvolnym vstupom. Plaz a more je vec kvoli ktorej by som sa na dane miesto kedykolvek vratil.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Andrej Soltys
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela