02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Nádherná pláž ~ Recenzia hotela Roc Continental Park (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádherná pláž
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo hodnotim tuto dovolenku ako vydarenu. Je to hlavne vdaka plazi, ktora je nablizku hotela. Tak cistu a krasnu plaz som este za 13rokov svojho cestovania nezazila.Vzdy sme za takymito plazami museli trochu pocestovat od hotela a tu sme to mali na skok.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachadza v centre letoviska, vela moznosti na nakupy roznych suvenirov.Okrem toho sa tam nachadza mnozstvo restauracii,barov,Burger King,Spar na kazdom rohu.Ceny su vsak urcene pre turistov.Inak tam nie je co vidiet.Ale autobusom sa rychlo dostanete do nedalekeho Port D´Alcudia,kde je krasny pristav,mnozstvo restauracii,obchodikov so suvenirmi,aj obchodmi s oblecenim.Ak sa vyberiete este dalej do Alcudie,tak Vas autobus vysadi priamo v centre stareho mesta a tam to sala romantikou...prechadzate sa uzkymi ulickami medzi hradbami.Ulicky su plne obchodikov so suvenirmi,kaviarnami,restauraciami.Ak by ste chceli ochutnat Paellu,tak odporucam tu.Cenovo najvyhodnejsia a je to tam krasne.Okrem stareho mesta tam nie je asi nic zaujimave,ale pacilo sa nam tam.Cena jednosmerneho listka je 1.55eur na osobu.Je jedno,ci vystupite v pristave alebo az v starom meste.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo fajn.Izby sice jednoduche a nabytok jak od mojej babky,ale na 3* si myslim,ze super.Mali sme problem so zachodom,ale ihned nam to opravili.Klima fungovala,ale moc sme ju nemuseli vyuzivat.Slnko nam tam svietilo az poobede.Uteraky vymienali kazdy den a upratovacky boli velmi usilovne v upratovani.Plna spokojnost s cistotou!Na konci pobytu,kde je check out do 10.00h rano,si musite den predtym objednat sprchu.Od hotela sme dostali 2 izby na sprchovanie,kde sa striedali podla urceneho casu vsetci,ktori v ten den odchdzali.Ne recepcii Vam pred tym daju ciste uteraky.Takze po ubytovani nebudte sklamani z nabytku alebo z toho,ze normalnu stanicu v TV nenajdete-dolezita bude ta prekrasna plaz nedaleko hotela :)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personal na recepcii aj pri bare velmi mily.Vlastne vsetci boli velmi mily :) Pracuje tam dost Cechov,takze ak neovladate jazyk,nevadi :) Vsimla som si nejake animacie cez den,ale kedze sme sa pri bazene nezdrziavali vobec,tak neviem,co sa tam dialo.Tusim vodne polo sa hralo.Zial,aqua gym nebol :)Vecer bol vzdy nejaky program. No mna zaujal iba jeden-Flamenco.To stalo zato vidiet :)Inak sa mi okolie bazena vobec nepacil,chybalo mi tam nieco zelene..aspon v kvetinacoch a zaujimavejsi tvar bazena.Inak okolo hotela sa velmi starali o cistu aj zelen.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Za maly poplatok za rakety a lopticku sa dalo zahrat si tenis.Tusim som tam videla aj stolny tenis a tiez to stolne ufo,ci ako to nazvat :) Na plazi bol vyber vacsi-jazda na banane,ufo,paraseiling,vodne bicykle.Jeden vecer sa konal turnaj vo volejbale aj diskoteka.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola vyborna. Ja som sice nenarocny konzument,pretoze zjem velmi malo a staci mi malo.Ranajky boli super..akurat mi v ziadnom hotely nechutia sunky a salami a ani ich teda nekonzumujem.Obedy/vecere: tiez fajn vyber.Prekvapilo ma,ze par krat bola aj moja oblubena Paella,dokonca s muslami a krevetami:)Krevty si musite uchmatnut hned ako to donesu,inak sa vam ujde uz iba ryza bez plodov mora :)Sice ryza nebola ochutena tak dobre,ako v restauracii,ale tie krevety a musle stali zato :)Okrem toho bola vzdy cerstva zelenina,takze salaty som si robila.Bol aj tuniakovy salat,ten bol brutalny.A strasne chutne melony tam mali/dva druhy a tiez vzdy na obed aj veceru 4druhy zmrzliny.Inak v dezertoch extra vyber nebol.Nevadi,nechceme snad pribrat :D
Pláž:
starstarstarstarstarstar
PLaz bola TOP!!! Nieco neskutocne.Aspon ze pre mna.Vsade naokolo pohoria..krasny vyhlad. Panoramaticke fotky,ktore som tam spravila,su hodne na pohladnicu :) Odporucam robit taketo zabery rano tak okolo 8-9h,kym je plaz relativne prazdna.Potom sa to zaplni ako na Makarskej a budete mat kopu hlav a chrbtov na kazdom zabere :) Plaz cistia kazde rano,takze kym sa dovali masa ludi,je tam vsetko ciste.Piesok tam je velmi jemny a relativne biely a super sa tam stavaju rozne kreacie z piesku..ved je to aj vidiet pozdlz celej plaze..ludia vedia byt fakt kreativny :D Pozdlz celej plaze Playa de Muro a Playa Alcudia su drevene mola..aj to doda zaujimavost pri foteni.Vsade navokol sa tahaju uzasne piniove stromy.Palmova alej tam sice nie je,ale nevadi :)Piniove stromy sa mi lepsie hodili do zaberov :) Ak sa vyberiete na plazi na pravo, tak tam narazite aj pozicovnu Windsurfov. A tam je tak krasna plaz,ze sa tam oplati slapat 10-15minut a pofotit sa tam.Este tolko,ze je tam pozdlz celej plaze voda po kolena,max.po brucho takych dobrych 300m,mozno aj viac..az po koniec mola si moc nezaplavate :) Ale ak si to odslapete po koniec mola,tak si uziju aj plavci.Inak je to idealne more pre male deti. Aby som nezabudla,na plazi je moznost zakupit si listok na vylet lodou.Tusim je na vyber 5 tripov.My sme zvolili ten za 24eur, s kupanim a opalovanim na plazi Formentera.Krasna plaz.Odporucam.Urobte si rychlo fotky po vystupeni z lode z lavej strany plaze a potom sup na pravu stranu...tam je to krajsie :)Budete mat na kupanie iba hodinku.Vyhlad na pohoria a majaky z lode,boli tiez neskutocne krasne.Velka spokojnost.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Nikoleta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela