02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

ok ~ Recenzia hotela Delfin Playa (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:ok
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:01.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
tomuto hotelu by sme pridelili 3* a nie uvádzané 4* dovolenka bolo výborná, ale hotel mal aj svoje nedostatky, ktoré určite nezodpovedajú 4*
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
poloha je super, na pláž sa dostanete jednoducho, výdete z hotela, cez cestu a ste na pláži :) stredisko Palma Nova je živšie, s obchodíkmi, promenádou popri pláži, pláž a more čisté, udržiavané.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
izby pekné, taký priemer. Mali sme len problém s posteľou, bola hrozne makká, pružinové matrace, ráno bolavý chrbát :-/ ale upratovali pravidelne, výmena uterakov atd, upratovačky milé, ochotné, ok
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
na recepcii ok, personal v baroch by mohol aj pozdraviť, usmiať sa a nebyť ako také teliatka :) v bazene sme neboli ani raz, ale vyzeral ok. lehatka pri bazene zadarmo, bar priamo pri bazene a večer po 18.00 otovoreny bar vnutri.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
animatori-ach jaj...veľmi ubohe, také programy "aby sa nepovedalo" ale my sme to aj tak nevyhladavali takže nám to neprekážalo. vraj fitnes v hotely :D no ked sme videli tie 4 zastaralé stroje nasukane na 5m2 tak sme sa zasmiali :D ale tak asi sa niekto nejde na dovolenke potiť do fitka takže je to jedno.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
mali sme all inclusive, jedlo vyborne, vyber dobry...ok. iba v baroch mohol byť väčší výber nápojov (napr.chýbali miešané koktaily, šampanské), a všetko davali jedine v plastových pohároch...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
pláž, more čisté, ok, lehátka na pláži+slnečníky za 4,50€/den 1ks!!! hrozne drahé, neoplatí sa. pláž pekná, možnosť požičať vodné bicykle (12€/hod), vodný banan a pod. atrakcie. vedľa je aj iná pláž, takže dá sa vybrať viacero možností. vzadu na pláži je aj chládok pod palmami/ihličnatými stromčekmi, ale je tam popadané ihličie čo trochu pichá a zneprijemnuje ležanie na uteraku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:J
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela