02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hotel Magrigal ~ Recenzia Madrigal (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Magrigal
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel určený na relax. Vhodný pre starších ľudí, ktorí v dave nemeckých dôchodcov zapadnú, ale našli sa aj rodiny s deťmi.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza v bočnej tichej uličke na konci mestečka Paguera.
Ubytovanie:
Ubytovanie dobré. Izba síce trochu menšia, ale zato kúpelňa bola rozmerovo v poriadku. Každý deň chodila chyžná upratovať izby, spoločné priestory a aj balkóny.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál bol veľmi milý. Všetci vedia aj po anglicky a aj po nemecky. V areáli hotela je dosť veľký bazén spolu s bazénikom pre deti. Vo vnútri je menší bazén, kde ale bola veľmi studená voda a vírivka. Posilovňa bola zariadená len skromne. Vonka tenis, minigolf, ping pong. Pri bare ste sa mohli osviežiť alko aj nealko nápojmi. Nebol problém zobrať si čokoľvek na izbu, či už pitie alebo ovocie.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel má svojho animátora, ktorý sa stará o zábavu v hoteli. Bolo ešte pred sezónou takže zábavy nebolo až tak veľa. Spomeniem večerné bingo, hry a nejaká miestna kapela, prekvapenie bolo vystúpenie transvestitov.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Jedlo bolo dobré, ale keďže to nie je až taký veľký hotel na výber toho nebolo veľa a jedlo sa opakovalo. Našťastie veľa ovocia a zeleniny, na svoje si prišli aj maškrtné jazyky.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž je vzdialená od hotela asi 300 metrov, nie 100 ako píšu v prospekte. Je menšia, ale ešte nebolo veľa ľudí, takže miesta bolo dosť. Slnečníky sú za poplatok: 3,50 za lehátko a 3,50 za slnečník. Teda pre dvoch to na deň stojí 10,50 Eur. Cez obed je možné nechať uteráky na lehátkach a poobede sa bez problémov vrátiť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jessica
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela