02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Flamboyan & Caribe - Magalluf, Mallorca, Spain ~ Recenzia Flamboyan Caribe (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Flamboyan & Caribe - Magalluf, Mallorca, Spain
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:29.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel s výbornou polohou, máte všade blízko - na dve pláže, do centra, s dobrými službami a super personálom, priestranné a čisté izby. Jedine trochu hlučnejšie prostredie, Magalluf je plný angličanov, ktorí sa sem chodia zabávať, no nám to nevadilo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Všade blízko, na Magallufskú pláž a promenádu len dole schodmi a ste na pláži, bary a disko hneď od hotela, druhá pláž a promenáda Palma Nova asi dve ulice. Akurát trochu rušnejšie miesto, ale to záleží aj od izby a momentálnych návšetvníkov hotela.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je rozdelený na dve budovy, Flamboyan a Caribe, obe sú priamo na pláži, akurát záleží či si dokúpite aj výhľad na more - odporúčam. Izba priestranná, veľký balkón, na izbe TV, dostatočný počet zástrčiek (nie je to všade samozrejmosť), minibar a trezor za poplatok. Izba pravidelne upratovaná, nie je čo vytknúť.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovanie, bar, výrivky, rôzne masážne sprchy, sauna, bazén, telocvičňa, ochotný personál - slovensky hovoriaca recepčná.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Dva krát do týždňa boli typické španielske vystúpenia - tanec, hudba v bare. Možnosť minigolfu, pingpong...
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava je dosť orientovaná na angličanov, ktorých je tam najviac, hneď po rusoch. Inak jedlo formou bufetu, takže veľký výber, mäso, ryby cestoviny, aj suchá strava, zelenina, ovocie, sladkosti, zmrzliny, nápoje - džúsy, káva, pivo, víno, kola, fanta...všetkého veľa, ale tak asi ako vžade.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pekná, udržiavaná pláž s bielym pieskom. Každé ráno sa čistí a majitelia lehátok zbierajú odpadky a špaky počas celého dňa. Poriadok tu kontroluje aj miestna polícia, ktorá tam pravidelne hliadkuje.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Tony
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela