02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Celkom sa dá ale nečakajte nič extra ~ Recenzia hotela Sirius Superior (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celkom sa dá ale nečakajte nič extra
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha je ďalej od mora aj od pláže. Je potrebné prejsť cez promenádu, nadjazdom ponad cestu, podchodom popod železnicu, ešte okolo jedného hotela a až potom sa človek konečne dostane na pláž. Výhľad na more je kvôli hotelu pred ním prakticky zbytočné očakávať.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V pohode, čisté, spĺňa štandardy 4* hotela.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Oceňujem, že v hoteli boli animátori, blbosť je, že bazén na terase sa zatvára skoro, nočné kúpanie je možné len ak sa koná pool party. Takmer všetky služby inak za poplatok. Ešteže aspoň wifi bola v cene.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Biliard, calcetto a jeden hrací automat, všetko za poplatok. Sauna - resp. mikrowellness platené. Ešteže je tam to more. Zábavu si užijete akurát s animátormi. To je celkom v pohode. Drinky v bare predražené, zmrzlina na celej Costa Brave tiež. To je už ale súčasť miestneho koloritu.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na prvý pohľad znie polpenzia formou švédskych stolov dobre, až kým nezistíte, že jedlo na raňajky je prakticky stále to isté, koláče z lístkového cesta sa nezjedli jeden deň? Nevadí, nájdete ich tam aj na druhý, tretí...(také už zmoknuté ale oni potom o pár dní doložia nové) Káva a džúsy z automatu (otrasné, nedá sa to piť) jogurty riedke, ale šunky, vajíčka to je ok, rovnako tak výber chlebov. Večere sú tematické, každý večer je zameraný inak, ale čakajte skôr to, čo v miestnom supermarkete vidíte ako polotovar. Smrad v celej jedálni lebo digestor nad grilom má zlé odsávanie je tiež realitou. Pár dobrých jedál tam bolo, španielska kuchyňa ale určite nie. Jeden pokus o paellu sa konal, inak skôr lacná snaha nasýtiť tých ľudí z 500 izieb. Proste klasická lacná masovka.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Široká, piesčitá, nie veľmi natrieskaná ľuďmi, v poriadku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Iveta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela