02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

krasne prostredie ~ Recenzia hotela Mercury (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:krasne prostredie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:30.08.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľkou výhodou bolo, že pláž sme mali necelých 5 minút pešo od hotela, cez krásnu promedánu, plno obchodíkov, v utorok boli trhy, kde boli super ceny, dalo sa nakúpiť velmi dobre, lacnejsie ako u nas, šaty a kabelky za 10 eur, magnetky, prívesky, ozdobné vejáre za 1 euro. Keby sme vedeli nekupovali by sme v barcelone prívesky za 3 eura :D 10 minut bol aj carrefour kde sa dali kupit syry, sunky a rozne oblecenia atd. ceny porovnatelne u nas.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Transfer z letiska trval vyse hodinu, ale vynahradila to panorama krajiny, prístav, palmy, promenady, plaze. Fakultatívne výlety - Barcelona, katamaran - urcite sa oplatí. Delegátka super, vyzdvihla nas na letisku, bola na mobile aj dost porozprávala o krajine.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie ciste, kazdy den menili uteraky, postielali, pozmyvali, prah neutierali, upratovacky nebrali tipsy, čo som bola prekvapena, asi mali zakazane, lebo nikdy nevzali ani ked sme im napisali odkaz. Tipsy nebrali ani od ostatnych ubytovanych.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
All inclusive od 10.00 do 23:00. ale snacky, napriklad zmrzlinu, hamburgery atd ponúkali iba od 10:00 do 12.00 a potom az po 15:00 do - ani neviem, asi do 18:00. Raz sa nam stalo ze sme chceli zmrzlinu o 12.04 a nedali nam lebo bolo uz po termine. Inak napoje fajn... tie liali do 23.00 nonstop. dost silne miesali.. gin, rum, vino, sangria... a pivo bolo super
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
animatori boli spickovy, cez den organizovali cvicenie v bazenoch, volejbal, futbal, petang, pre deti sutaze, stolove hry, vecer mini disco a aj nejake tie vystupenia boli.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
strava bola chutna, vela ryb, grilovane masa, ale jedalen bola v takych ako pivnicnych priestoroch, dost slabo odvetrávaná na tolko ludi, inak cista, ale vyzerala skôr ako vývarovna, kto by cakal v 4* hoteli nejaku peknu restauraciu, bol by sklamaný.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
pláže sú v španielsku verejne, prechádzalo sa cez podchod, popod vlakovú trať, krásne čisté, more nádherné, 2 dni bolo pokojné, dalo sa krásne plávať aj s 2,5 ročným dieťatom, potom sa zatiahlo a boli veľké vlny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Ing. Barbara Tutokyová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela