02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Parque Paraiso II - B1 (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Avizovaná vzdialenosť od pláže bola 300 metrov. To nie je pravda, pretože v skutočnosti je to minimálne 700 metrov k piesočnato-štrkovej pláži, 1100 metrov k piesočnatej pláži a cca 1500 metrov k známym piesočným dunám. Avizovaná vzdialenosť od letiska bola 40 kilometrov. To tiež nie je pravda. V skutočnosti to je len 29 kilometrov.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bungalov je dispozične rozumne riešený. Má kuchynku spojenú s obývacou izbou, kúpeľňu spojenú s toaletou, zadnú uzatvorenú terasu so šnúrami na prádlo, spálňu a peknú prednú terasu so stolom a tromi stoličkami a 2 lehátka. Na terase sa dalo opaľovať aj pokiaľ človek nešiel v daný deň k pláži alebo k hotelovému bazénu. Bazén a okolie boli každé ráno čistené. Bungalovy nemajú klimatizáciu, ale v noci to nebolo nič strašné a dalo sa spať pri otvorenom okne. Z tohto dôvodu sa určite oplatí zaplatiť si trezor, ktorý je za poplatok 2€/deň + 10€ depozit, ktorý sa pri odchode vracia. Človek má lepší pocit na duši, aj keď je celý deň preč a nechá izby vetrať. Bungalovy majú totiž mrežu na okne do obývacej izby, no v spálni je iba drevená okenica, ktorá má síce zasúvací zámok, no diera v ráme okna bola už vylámaná a teda ktokoľvek vie túto okenicu ťahom otvoriť. Hlasná hudba vyhrávala každý deň cca do 23:00 zo susedného hotela. Keďže sme chodili neskôr spať, tak nám to neprekážalo. V noci ale počuť každé buchnutie dverí a hlasy z terás okolitých bungalovov. Pri otvorenom okne sa dá spať, pretože sme nezažili žiadne komáre. No prekvapili nás mravce, ktorých bolo veľa v kúpeľni a liezli aj do kuchynky. Stačilo, aby ostal na stole nejaký zvyšok jedla a zrazu ich boli stovky. Upratovačka sa tvárila akože prekvapene, ak sme jej o tom povedali a vysvetlila, že to je z kvetov. Nosí so sebou sprej na mravce a keď vystriekala kúpeľňu a chodbu, tak mravce skoro vymizli, no druhý deň tam boli znova. Čiže stále bolo nutné povedať, aby to vystriekala, lebo inak tak neurobila. V areáli je niekoľko mačiek, jedna sa snažila vbehnúť do vnútra pri každej príležitosti.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dostatok supermarketov aj obchodných centier.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
K dispozícii blízko pláže vodné športy: http://www.watersports-grancanaria.com/
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedlo bolo chutné. Výber primeraný, určite nesklame. Z takých 20% sa jedlá obmieňali. Boli sme veľmi spokojní aj s personálom. V rámci polpenzie boli k raňajkám aj nápoje, no k večeri sú nápoje za poplatok. Napríklad fľaša vody za 1,70€.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesočnatá pláž je čistá a vstup je pozvoľný. Za poplatok 7,50€ sú k dispozícii 2 ležadlá + slnečník.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Vlado
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela