02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

zmiesane pocity ~ Recenzia hotela Fiesta Milord (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:zmiesane pocity
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
aby som nepisala hned zapory, zacnem teda tym co sa mi pacilo. Vyber jedla uzasny. Izby v pohode, kazda s balkonom, vacsina s vyhladom na more. kazdy den ciste uteraky, neviem ako ostatní, my sme mali. zapory: 1, za net treba platit, ak uz aj zaplatite,este nemate vyhrate, ja som skusala dva krat, ani raz ma neprihlasilo tam, kam som potrebovala. 2, keby neexistovala coca cola umrem od smadu.vodu si nesmiete brat so sebou.. ak sa niekam vyberiete, ratajte s tym, ze si vodu musite kupit v markete, alebo si ju nacapovat tak, aby vas nikto nevidel. aj v pripade, ze mate all inclusive.radsej Vam nabalia whisky ako pohar vody. 3, kradne sa.. takze ak Vam nevadi, ze budete pocas pobytu 100% okradnutí, tak tam kludne chodte, nebudete sklamaní :D 4,10 e ako zaloha za pozicanie ovladaca od telky :D 5,v den odchodu vas sice vecer nechaju osprchovat,su vam k dispozicii sprchy, to je super, len si nezabudnite svoj vlastny uterak, lebo ak ho nebudete mat, tak si budete musiet pozicat ich, co je cca 3 e :D 6,personal o stvrtej rano nezaujimaju ozratí anglani...bude vam musiet stacit SHUT UP KUR*A....
Poloha:
priamo na plazi,,,, od bazenu k moru je to len 2 metre... ak VAm to bude stacit.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
izby pekne, ,,, kupelnu sme mali super,, vana, dve umyvadla, v izbe je telka,, a trezor, samozrejme za dalsi poplatok.. a ked Vam ho vykradnu, tak ako nam, tak mate smolu...
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
animatori super.... aj program,, kazdý vecer iný, takze sa dalo zabavit sa,,, a ak aj nie na hoteli, tak v meste. Ibiza zije cely den. inak sluzby boli do 8 dna nasho pobytu fajn, az do vykradnutia hotela. potom uz je to o inom, neochota pomoct, urobia len to co musia, alebo o co ich 4 hodiny prosite.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
na okolitych plazach velky vyber vodnych sportov. obrovsky vyber disko, party, ...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
ja nemam vycitku ziadnu.... velky vyber ryb, masa, priloh, salatov, kolacov, ovocia, zeleniny. kazdý clovek si tam najde to svoje. ale ak ste zvyknuty na to, ze sa napapkate niekde pri bazene, alebo vonku, na to zabudnite. jest sa moze len v jedalni.
Pláž:
pri hoteli plaz otrasna. to sa neda nazvat plazou, takze budem hovorit len o tych okolitych.. cala tarida, cala conta, cala basa - nadhera...ako v raji.. len si k nim treba dojst.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Evicka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela