02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Ibiza ANO Fiesta Milord NIE ~ Recenzia hotela Fiesta Milord (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Ibiza ANO Fiesta Milord NIE
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tento hotel uz nikdy !!!
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel bol vzdialeny asi 4 km od mesta San Antoni, cize mohli sme ist lodou alebo autobusom(teda treba pocitat s nakladmi-3 eura na osobu) alebo peso co bola pekna 40 min prechadzka.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel bol podla mna pekny. Izby relativne pekne zariadene a okolie hotela tiez prijatelne, okrem plaze. ALE !!! hotel mal zle zabezpecenie! v priebehu naseho pobytu vykradli asi 50 izieb (zmizli peniaze, notebooky, ipody, hodinky a pod...) pricom boli odcudzene aj veci, ktore boli v uzamknutom trezore! ( za trezor sa pritom platilo 3,25 za den). Najhorsie je, ze hotel sa postavil k tomu tak, ze zodpovedaju len za to, co bolo v trezore, snazili sa to ututlat a vobec neoznamili ostatnym, ze si treba davat pozor na veci (najlepsie je zamnknut vsetko do kufra).
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Za vsetko sa platilo navyse- teda trezor, mechanoicke zamknutie izby, osuska na plaz, lehatka pri plazi a pod. pricom pri vyskyte problemov sme sa nemali prakticky na koho obratit, pretoze delegatka nebola ochotna ani prist na hotel !!! a nedalo sa jej ani dovolat a my sme sa nevedeli Spanielsky dohovorit a personal Anglicky velmi nevedel...
Šport a zábava:
Animacny tim bol velmi dobry...vecerny program pestry....Ibiza je na zabavu ako stvorena aj ked je nutne cestovat do klubou a mat pripravene money na vstupy :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola vyborna, pestry vyber napojov aj jedla...super chvalim ALE !!! z jedalne sme si nemohli vziat ziadne ovocie a ani vodu.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dala by som nula bodov ak by to bolo mozne....nieco otrasne, spina a smrad. Hotel sa nestaral o tu plaz, plavajuce uteraky, slamky, pohare a nejake listy a dokonca rano aj zdochnuta ryba...museli sme cestovat na okolite plaze, ktore boli nadherne, ale vyslo nas to dalsie financie...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Veve
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela