02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Fiesta Milord - moja skúsenosť ~ Recenzia hotela Fiesta Milord (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fiesta Milord - moja skúsenosť
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Je to slušný hotel s primeranými cenami za poskytnuté služby.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jeho nevýhodou je malá pláž. Ale priamo pred hotelom je možné sa loďou dostať na najkrajšie pláže na Ibize. Spiatočný lístok na Cala Bassa alebo Cala Comte stojí 9.- EUR. Loď premáva v primeraných intervaloch, všetky informácie sú vypísané na tabuli na móle. Resp. je možné sa odviezť autobusom za nejakých menej ako 2.- EUR jednosmerne. Lístok sa kupuje u vodiča. Cestovné poriadky sú vypísané na zastávke. Do San Antonia, čo je také prímorské mestečko s obchodmi, sa dá dostať autobusom za 1,45 EUR jednosmerne, alebo loďou za 2,50 jednosmerne. Zo San Antonia sa dá ľahko autobusmi precestovať celý ostrov. My sme mali aj daždivé počasie a vtedy sme navštívili Eivissu - hlavné mesto a inokedy tiež Santa Eulaliu - čo je prímorské luxusnejšie mesto. Jedna cesta autobusom bola vždy za menej ako 2.- EUR. Keď je východiskom konečná, tak lístok sa kupuje za prepážkou na stanici, nie u vodiča.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ja som radšej priplatila za izbu s výhľadom na more a boli sme veľmi spokojní. Bolo tam ticho a kľud, more sme mali cca 20 m od hotela, výhľad bol na záliv San Antonio. Izby majú tenké steny, ale naši susedia boli tichí.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Tajný tip: chyžnej som každý deň nechala na posteli 1.- EUR trinkgeld. Mali sme čisto upratané, denne čisté uteráky a osušky. Stačí, ak ich necháte hodené na zemi, vymenia vám ich.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Je tam slovenský animátor, volá sa Martin. Bola som v mnohých dovolenkových rezortoch, ale na toho chalana môžu byť všetci Slováci pyšní. Dokonca aj angláni na Tripadvisore ho pochválili. Cez deň sú športové aktivity: šípky, ping-pong, cvičenie v bazéne, atď. Večer je najskôr program pre deti, potom pre dospelých. Internet wifi pripojenie v hotelovej hale neodporúčam !! Stojí 4.- EUR na pol hodinu a je zúfalo pomalé. Keď výjdete z hotela, tak na konci ulice zabočíte doprava a po cca 100 m je internetová kaviareň. Vhodíte do automatu 50.- centov a 15 minút frčíte o niečo rýchlejšie na sieti.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Primerané cenovej kategórii. A možno až nad očakávanie. Jedlo je prispôsobené anglickej klientele, čo sa prejavuje najmä na raňajky, ktoré sú pre nás troška zvláštne: pečená slanina, grilované paradajky, volské oká, fazuľový prívarok, šampiňóny. Ale je tam veľký výber rôzneho pečiva a chleba, jogurty, musli, kornfleky, mlieko, káva, šunka, syry, ovocie. Kto si nevyberie, sám si je na vine. Okrem toho je tam kuchár, ktorý pečie lievance a urobí čerstvú omeletu zo surovín, ktoré mu poviete. Nápoje v bare sa čašníkom podpisujú, troška to zdržiava, ale je to O.K. Keď si naplánujete výlet, môžete si na recepcii objednať picknik. Balíček si potom vyzdvihnete v jedálni pri raňajkách. Bolo toho toľko, že sme to nevládali zjesť. Jedla je dostatok a aj 5 minút pred koncom výdajného času, je všetko tak, ako pri otvorení reštaurácie. Človek nemá pocit, že dojedá zvyšky po niekom. Ak je na mise cca 1/4 objemu, donesú plnú misu a zvyšky odnesú.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž je o ničom. Ale slnečníky a lehátka zdarma sú veľmi, veľmi blízko mora. Myslím, že ak človek vopred vie, čo ho tam čaká, nebude sklamaný. P.S. Prenájom lehátka, alebo slnečníka na Ibize: osoba/ks 7.- EUR. Na Cala Bassa 20.- EUR za lehátko na deň, čo je cena, ktorá vyráža dych aj našim západnejším susedom. Ale 3 lehátka majú množstevnú zľavu, stoja len 50.- EUR na deň. Kto na to má, sa môže nechať obslúžiť, priamo na lehátkach, nápojmi za mastné ceny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela