02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Príjemná dovolenka ~ Recenzia hotela Fiesta Milord (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je príjemný, v okolí patrí určite medzi tie lepšie.Personál berie svoju prácu veľmi vážne, niekedy bez "očného" kontaktu. Česť výnimkám. Strava excelentná. Bazény pre plavcov s pravidelnou údržbou.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ideálne miesto pre každého. Milovníci zábavy sa dostanú do San antonia (najživšie miesto na ostrove)rýchlou chôdzou cca do 40 min. po pešej zóne, busom a loďou za 1,5 - 2,5 €. Spojenie je pravidelné. Cestovatelia majú výbornú východziu polohu - Cala Basa(pre mladých), Cala Comte (krásna scenéria, ale pred príchodom turistov) a Tarida (vhodná pre všetkých s príjemným bielym pieskom)sú autobusom s pravidelným spojením vzdialené od hotela 15 minút. Hlavné mesto Ibiza 15 km, ale dostanete sa tam zo San Antonia. Ak však patríte medzi bazénové typy musíte si chytiť lehátko skoro ráno, inak Vám ho zoberú šikovní anglickí dôchodcovia :-)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Spoločenské priestory sú zrekonštruované, izby príjemne zariadené a priestranné. Čo ma prekvapilo bol poplatok za sejf - asi 7 € na deň, a v izbe tiež chýbala chladnička...Izby boli denne upratované..uteráky vymieňané... spoločenské priestory čisté, toalety vyluxované...
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
tu trochu pokulhávali animátori, ešte sa len "priúčali". alebo skôr spoznávali :-) Verím, že na konci sezóny z nich budú profesionáli. Málo športového vyžitia - chýbali mi vodný aerobik, vodné pólo...2x sa hralo??? personál je úslužný, ale bez mimoriadneho záujmu o turistov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
zábava bola fajn, večerné programy sme neabsolvovali, ale ľudia sa bavili...teda bavil sa každý ako vedel. V meste je možnosť maximálneho vyžitia - bary, diskotéky a pod.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
tak to bolo vynikajúce. všetky morské príšery, artičoky, spargľa, čerstvé jahody, čerstvý ananás, melóny, hrušky, slivky, kiwi.... výborný výber zeleniny, cestoviny, pizza, grilované steaky na rôzny spôsob, polievky, ........naozaj máte problém pri výbere,... dezerty skôr ľahšie pudingy a zmzrlina.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž bola tak na 2* Je skôr taka zátoka, s mierne povedané zlým výhľadom. Oplatí sa pozrieť na iné omnoho krajšie pláže. 1. Formentera 2. Cala Comte 3. Cala Tarida - Playa Conte 4. Cala Basa Viac sme nestihli, ale je ich tak naozaj dosť. V prípade, že nemáte chuť cestovať po pobreží nájdete príjemnejšie menšie hotelové pláže ako je táto.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela