02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Obrí hotel na brehu mora ~ Recenzia hotela Playas de Guardamar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Obrí hotel na brehu mora
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
cestovali sme s Hydrotourom kde let z blavy bol o 3 ráno z BA, prílet o 6... v hoteli o pol 8.. ranajky o 8.. izby sme dostali okolo pol 11 (a boli sme v prvej polovici hostí).. odchod z hotela o 4.30 ráno .. toto nám dost vadilo lebo to poškodilo aj prvy aj posledný den dovolenky.. Delegát v pohode, všetko sme sa dozvedeli, animátori 3 kusy - velká spokojnosť, naozaj sa venovali a robili si svoju prácu s chuťou. Hotel veľký, priamo na pláži, za last minute cenu v pohode dovolenka, isté pre a proti - viac dolu.. kto by chcel viac info kludne na mail: albert.banoczky@gmail.com
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je priamo na verejnej pláži, ktorá je udržiavaná, čistá s vlnami (nafukovačky a šnorchel môžete nechať doma).
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
izba 6 x 3.5 s malým balkonom. 2 spojené postele, TV, ktorú sme ani raz nezapli, čistá kupelna, denne upratané a uteraky vymenené myslím každý 2. deň Žiadny luxus ale nič čo by som vytkol. Klimatizácia bola stará, hlučná ale fungovala takže lepšie keby bola nová a nefunčkná. Hotel má asi 9-10 poschodí, bývali sme na prvom - SUPER, ostatní sa museli voziť a čakať na výťahy - to by určite ubralo na pohodlí.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
All inclusive na kartičku kde ste si museli vystáť rad a počkať na blok s 0€ (max 2 drinky na osobu) Trochu obmedzujúce boli otváracie hodiny niekorých barov (pri bazéne či na terase)
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
chýbalo mi multifunkčné ihrisko na športové vyžitie, je tu len jedna sieť na volejbal na celej pláži. V rámci hotela je jeden ping-pongovy stôl a 2 biliardové stoly za poplatok 1€ / hra (v tomto som náročný, nebol som spokojný, ale pre hru s deťmi postačia)
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Achilova päta našej dovolenky (možno sme len príliš fajnoví) alebo to bolo tým, že hotel je naozaj veľky (500 izieb, cez 1000 ľudí) a tomu podlieha prípravy obedov, večier... ale proste už na 3. deň sme sa na obedy, večere vôbec netešili. Všetky jedlá akoby boli pripravené v jednom hrnci.. Každý obed payla o kr. sa ludia bez hanby zabíjali a orvno si nabrali pol panvice hoci to nemali šancu zjesť... Kuracie maso bolo raz.. raz bola domáca pizza a raz aj hamburgery z polotovaru... okrem toho boli bufetové stojany s bežným výberom ako cestoviny, omáčka, hranolky, zelenina len obed a večer (rano len šumivé vino:D) .. sem-tam lasagne a samozrejme stále ryby... najlepšie boli raňajky kde bol bežný výber aj ked nám chýbala zelenina.. V skratke.. najesť sa najete ale nejaké orgie chuťových buniek a hody ako v raji nečakajte.. v taliansku na sardinii sme boli omnoho spokojnejší...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
najlepšie z celej dovolenky, i ked bola verejná (ležadlá za poplatok (od 12 do 35€ pre pár/rodinu) tak bola každé ráno upravená a miesto sa vždy dalo nájsť. vyšlo nám krásne počasie 29-30 stupnov, jemný vánok od mora - bez mrakov celý týždeň.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Alberto
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela