02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hotel priemerny ~ Recenzia hotela Playas de Guardamar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel priemerny
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
celkovo sa mi dovolenka pacila ale o uz by som sa do tohto hotela nevratila.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
hotel je skor pre rodiny s detmi, nocny zivot daleko od hotela . Avsak hotel je v tesnej blizkosti krasnej pieskovej plaze co aspon pre mna bolo maximalne pozitivum. Autobus do najblizsieho mestecka chodil kazdu hodinu a cesta netrvala dlho.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli utulne a ciste, upratovacky velmi mile. Hotel bol vsak obrovsky a vytahy velmi pomale. Na 9 poschodovy hotel s viac ako 500 izbami 6 spomalenych vytahov bolo maximalne nedostacujuce.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel iba zacina s allinclusive, preto sme nedostali naramky ale karty ktore sme museli vzdy pri sebe na jednu kartu a osobu sa dali zobrat maximalne dva drinky, co by nebol problem ak by v bare nebola stale rada. Cakata viac ako 30 minut vecer na kavu alebo drink mi prislo moc dlho barmani sa snazili ale na to mnozstvo ludi dva bary a v kazdom len dvaja barmani nemali sancu stihat.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animacny program bol maximalne nezorganizovany a len po spanielsky. Slovensky animatori z Hydroturu sa snazili a boli velmi mili ale hlavny program mali na staroti hotelovy spanielsky animatori, ktori sa snazili ale zazila som uz kopu animacnych programov a tento bol jednoznacne najhorsi ale nejaky bol to bolo hlavne.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo bolo skvele nieco sa opakovalo ale kazdy den bolo aj nieco nove nieco ine. Kazdy vecer show cooking prevazne grilovane ryby,maso ale aj zelenia, ktoru grilovali priamo pred vami. Z jedla si vybral naozaj kazdy. Dezerty sa tak isto opakovali kazdy den tie iste ale bolo stale na vyber viac druhov plus zmrzlina. Vsetci sme po tyzdni celkom pribrali asi to jedlo bolo fakt dobre :D
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz krasna a blizko hotela. Na plazi plavcici naozaj robili svoju robotu poraidne, clovek sa citil bezpecne aj ked boli vlny. Jedina nevyhoda lehata za poplatok krajsie az 35-EUR na den.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Michaela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela