02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

“Pekné ale druhýkrát už nie...” ~ Recenzia hotela Silver Sands (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:“Pekné ale druhýkrát už nie...”
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie je celkom slušné, relatívne čisté a na prespatie a najedenie tento hotel stačí. Nič viac ale od neho nečakajte! Niektorí sa sem vracajú, boli tu dva, aj trikrát ale sa im čudujem, lebo za tie peniaze by inde dostali oveľa viac. Hotel je predražený, viac ako 500 eur by som zaň nedal.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel dobre situovaný, pri najkrajšej pláži Fig Tree Bay. Pláž je ale strašne preplnená, možno v septembri by to bolo lepšie, keď už deti budú chodiť do školy. Cez víkend je to ešte horšie, cítil som sa ako na preplnenom kúpalisku a Cyperčania sú dosť bezohľadní.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie je slušné, hotel je ale strašne starý. Keby nie sú izby trošku po prerábané, bolo by to veľmi slabé.Ale inak sa dá. Ostatné hotely vedľa vyzerajú byť novšie a lepšie vybavené ale nemajú takú peknú pláž ako my. Ubytovávajú sa na našom hoteli a potom hotel nemá izby pre zahraničných turistov a posiela ich inam. Počul som na vlastné uši ako recepčná hovorila prichádzajúcim: "Do you like hotel Alva?" Hotel Alva je neďaleko, ale je ďalej od pláže a nemá takú peknú pláž. Prišlo nás tri autobusy slovákov a čechov, takže som sa cítil ako u nás. :D Delegátka nám posledný deň vybavila na pol hodinu každému izbu, kde sme sa mohli osprchovať, čo hodnotím veľmi pozitívne.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pracujú tu aj slováci. Z personálu musím hodnotiť najlepšie čašníka Jana. Čašníci však nestíhajú, a niektorí sa nesnažia vôbec (mladá blondína Betina sa volá tuším sa ledva hýbe - je sranda ju pozorovať, jej tempo je "vražedné"). Nalievajú originál džúsy, išiel im hlavne ananásový. :) Čo sa mi nepáčilo bolo, že bar pri pláži zatvárajú hneď po večeri o pol desiatej, pozhasýnajú a zostane tam úplne mŕtvo. Objednať sa síce dá v bare v lobby ale je tam málo miesta na sedenie. Väčšina je potom nútená chtiac-nechtiac ísť do mesta, ktoré je veľmi rušné. Fakultatívne výlety, resp. ich program sa nám príliš nepozdával (ochutnávka vín niekde a pod) a tak sme si kúpili v autobusi celodenný lístok za 5 eur a šli do Ayia Napy a jej okolia. Je tam čo pozerať. Boli sme aj na výlete loďou za 14 eur. Od Famagusty sme ale zastali veľmi ďaleko - ale 3 km, ďalej sme nemohli ísť.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animácie robí jeden chlapík ale sú slabé a trápne. Volejbalové ihrisko je vedľa pláže ale nikto tam nehrá, to som zažil prvýkrát a bol som sklamaný...
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pracujú tu aj slováci. Z personálu musím hodnotiť najlepšie čašníka Jana. Čašníci však nestíhajú, a niektorí sa nesnažia vôbec (mladá blondína Betina sa volá tuším sa ledva hýbe - je sranda ju pozorovať, jej tempo je "vražedné"). Nalievajú originál džúsy, išiel im hlavne ananásový. :) Čo sa mi nepáčilo bolo, že bar pri pláži zatvárajú hneď po večeri o pol desiatej, pozhasýnajú a zostane tam úplne mŕtvo. Objednať sa síce dá v bare v lobby ale je tam málo miesta na sedenie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je v porovnaní s okolím najkrajšia, aj keď nie priamo pred hotelom ale tesne vedľa oproti vedľajšiemu hotelu. Pred naším hotelom boli totiž kamene, čo niektorí vyhľadávajú kvôli šnorchlovaniu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Jožko Mrkvička
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela