02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Silver Sands (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme super dovolenku nicim nerusenu. Odporucam hlavne pre pary - mladsie aj starsie. Treba si to hlavne uzit a nie hladat negativa na vsetkom. Treba mat na pamati, ze ide o Grecko takze necajkajte luxus 5* hotela, vynahradi to krasna priroda a mili ludia. Ak sa budete rozhodovat medzi tymto hotelom a vedlajsou Iliadou odporucam jednoznacne Silver Sand.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je priamo na krasnej plazi, no zaroven je to na skok do centra letoviska Protaras, kde je mnozstvo obchodikov restauracii a barov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie plne zodpovedalo kategorii hotela. Pri rezervacii si treba pytat izbu v rekonstruovanej casti hotela t.j. 4.,5.,6. poschodie kde su pekne prerobene izby. Vsetky su s bocnym vyhladom na more, okrem vacsich apartmanov ktore su za priplatok s priamym vyhladom.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Sluzby boli na dobrej urovni. V jedalni a pri bare bolo vela casnikov, pri bazene lifeguard a upratovanie izieb sme mali kazdy den, uteraky nam menili raz za pobyt. Inak boli vsetci mili, ochotni a na recepcii nam vysli v ustrety s akoukolvek poziadavkou. Izbu nam posledny den predlzili do 18 hod. (cena 35 Eur) nakolko sme koncili o 12hod a odchod z hotela bol az o 20.50. Wifi bol za poplatok 24 eur na dve osoby za pobyt ale nevyuzili sme.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Vela moznosti ako sa vyzit. Vodne sporty, pozicovna byciklov, aut. Moznost ist na vylet lodou, vrelo odporucam ist na vlastnu past za 10 eur/os. vas zoberu na tri hodiny na plavbu po pobrezi ....krasa. Vela barov, karaoke barov a diskotek v mestecku, obchodikov so suvenirmi. Jednu noc sme zazili diskoteku az do 3 hod. rano, hned oproti hotela ale inak bol zvysok pobytu klud a ticho.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola chutna. Ranajky kazdy den rovnake ale dalo vyber. Vecere boli tematicke, kazdy vecer akoze ina kuchyna. v podstate kazdy vecer bolo na vyber maso, hydina, ryba, ryza, zemiaky, cestoviny, salaty, ovocie, kolaciky a nanuky.... takze nie je na co sa stazovat. Jedlo bolo chutne a v jedalni bol vzdy poriadok.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz je sice verejna nie hotelova, ale to vobec neprekaza nakolko hotel ma dost vlastnych lehatok pri bazene a krasne baldachynove postele. Pred hotelom bola sice plaz s kamenmi ale dalo sa tam snorchlovat a nadherna plaz so zlatym jemnym pieskom bola hned na skok pred vedlajsim hotelom par metrom od tej nasej.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela