02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Iliada Beach Hotel (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.06.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je výborná,dajú sa absolvovať večerné vychádzky alebo sa zviesť autobusom do inej lokality.Na pláži je tiež možná vychádzka pri mori.Hotel je starý, zariadenie je ošúchané, opotrebované,personál je milí, ústretoví, hygiena stravovania a stolovania je nedostatočná, čo sa týka rańajok a obedov.Wifi za poplatok je nonsens.Delegátka bola kvalitná, chyba bola v tom, že sa zájazdu nevenovala čo sa týka info po ceste z letiska a na letisko a informovala len o výletoch.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je v centre obci, hne´d pri pláži, vedľa je zástavka autobusov s ktorými sa za nízsky poplatok dá odviesť do ne´dalekých zaujímavých miest.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izbu sme museli meniť, nakoľko sme boli povodne v izbe kde sa nedali riadne otvoriť vchodové dvere,otvárali sa samočinne, zariadenie bolo veľmi ošúchané, opotrebované, rovnako aj vańa,orientácia bola vedľa klímy, druhá izba bola v poriadku,stou sme boli spokojní, dobre orientovaná, dostatočne priestranná, nábytok celkom v dobrom stave takže dosť záleží kde ubytujú hostí.Slovákov očividne najhoršie.Cestovná kancelária by mala zmeniť zmluvu,alebo vyradiť hotel z ponuky.Nerobí jej to dobré meno.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál je milí, upratovacie služby sú výborné, každý deń menia uteráky, často menia posteľnú bielizeń. Čosa týka hygieny v jedálni, je to hotová katastrofa, rańajky a obedy sú stolovane vonku, kde je neskonalý smrad, muchy, vtáci behajú po stoloch, klíma nefunkčná, zapáchajúce taniere poháre a príbor. Večere sú stolované v inej jedálni, tá je na úrovni.Jedlo prispôsobili turistom,ich narodné jedlá nepodávajú, čo je veľké mínus.
Šport a zábava:
Boli sme v čase ke´d ešte nezačala riadne sezóna. Obrovské mínus, že v hoteli je wifi za poplatok,čo už v dnešných časoch je hlúpe.Majiteľ je konzervatívny, už len kvôli tejto skutočnosti by som hotel vyradila z ponuky.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava slabšia nakoľko neponúkajú národné jedlá,ale z ponuky sa dá vybrať, je pestrá.Dostatok zeleniny a ovocie je k dispozícii tiež.Hygiena nedostatočná, tiež ´dalšia skutočnosť kvôli ktorej by bolo vhodné vyradiť hotel z ponuky.Hrozia ochorenia.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž je čistá,ale slnečníky sú veľmi blízsko seba, pokiaľ v kľude chce niekto využívať tień slnečníka celý deń, nemá dostatok miesta posunúť lehátko, takže ak je plná sezóna môže to byť problém.Matrace na lehátkach sú mimoriadne pohodlné rovnako sú k dispozícii rôzne vodné atrakcie.Cena za lehátka pri pláži je dosť vysoká.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Mária
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela