02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Rozčarovanie ~ Recenzia hotela Constantinos Great (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Rozčarovanie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Teto hotel nespĺňa kategóriu 5* vzhladom k nedostatočnej kreativite v gastronomii av služieb upratovania a vybavenia izieb.Chladnička by mala byt samozrejmostou.Vzhladom k iným hotelom v oblasti Protaras je jeden z najkrajších ,co sa týka exterieru.Na záver,cestovná kancelária by mala uvádzať pravdivé informácie o službách a vybavenia hotela a nie,že je potom zákazník prekvapený na mieste na recepcii.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je umiestnený blízko peknej pláže,hotelové lehátka sa dajú zdarma využívať,ale len vtedy,keď si ich včas zarezervujete tým,že si tam dáte na ne osušky,inak sú po 10.00 plne obsadené.Lehátka na pláži aj so slnečníkom sú za poplatok 2.50 za lehátko a 2.50 za slnečník.Blízko hotela je rušná ulica,na ktorej sú obchody,reštaurácie aj bary s veľmi hlučnou hudbou,ktoré sa navzájom prekrikujú a to má dosť rušivý charakter.Každý deň sa touto ulicou/ a hlavne/ cez víkend premávajú 100ky ľudí,hlavne domáci.Doprava zo strediska do iných častí je komplikovaná nepresnosťou autobusov.Nevýhoda je aj málo spojov do iných miest na Cypre ako Larnaka resp.Nikózia, čo núti požičať si auto.Je lepšie si ho zarezervovať skôr cez internet,palivá sú lacnejšie ako u nás.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izba bola dostatočne veľká,ale nebola tam žiadna skriňa na oblečenie, čo nás prekvapilo.Balkón má výhľad na more.Chladnička bola v popise služieb,ale na recepcii chceli od nás denný poplatok,čo nás prekvapilo.V umývadle sa nedali poriadni umývať ruky pre koncepciu batérie a umývadla.Na zásuvky bol potrebný nadstavný adaptér,ktorý sa dal zakúpiť alebo zapožičať za depozit.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Postelné oblečenie v 5* hoteli nám nemenili za 11 dní ani raz,niekedy ani nevytreli podlahu.Čakal by som väčšiu čistotu na takej úrovni.Denne boli rôzne kultúrne programy a detské diskotéky.Programy boli dosť nudné a stereotypné.Na tak veľký hotel sú tam len 2 výťahy,ktoré sú permanentne vyťažované.Recepční celkom ochotní.Najochotnejší boli slovenskí čašníci a barmani,čo nás potešilo.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli je jeden vnútorný bazén,kde sa dá super zaplávať,len tam nie je dozor a chodia tam deti skákať do vody,čo je tam zakázané a je to tam bez dozoru. V miestnosti vnútorného bazéna nie je ventilácia vzduchu,takže je tam poriadne dusno.Pozitívom je fitnes centrum.Vonkajšie bazény sú 2,dospelý a detský.Dospelý je prehriaty a je tam stále veľa ľudí,poobede chodia aj cyperčania s celými rodinami a to hotel nemá vôbec vyriešené.Vo vonkajšom abzéne býva denne water gymnastika a hrá sa aj vodné pólo.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Úroveň stravovania bol najväčším sklamaním.Raňajky boli stále rovnaké,bez akejkoľvek obmeny.Zo zeleniny len uhorky a rajčiny,žiadne ovocie! Na večeru bol výber jedál väčší,ale ryba bola stále istá len s inými omáčkami.Denne tam kuchár krájal buď bravčové pliecko alebo jahnacie stehno.Ani jeden deň nebola podávaná miestna špecialita,čo by sme do 5*hotela čakali. Na večere museli páni chodiť v dlhých nohaviciach,keď ich nemal,tak ho poslali preč.Opakovane sme tam videli mužov v teplákoch a v športovej obuvy a ženy chodievali v miniskukniach alebo priesvitných nevkusných šatách,takže poriadna diskriminácia.Musím akurát pochváliť kvalitu miestnych vín.Zákusky a koláče boli štandardne s maizenou alebo vyšľahaným bielkom s rôznymi príchuťami,takže žiadna kreativita.Na večeru už bolo servírované rôzne ovocie,ale opäť žiadne pomaranče,mandarinky,grapy,teda sezónne ovocie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je skvelá,more krásne,čistučké,chladivé ráno a večer teplučké.Je tam pozvolný vstup do mora.Na pláži je nedostatok spŕch a keď aj sú ,tak z nich netečie poriadne voda.Cez víkend tam chodia domorodci s celými rodinami a to tam je fakt tesno a husto,aj na pláži,aj v reštauráciách pri pláži.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Mat
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela