02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborná dovolenka v Páphose ~ Recenzia hotela Louis Ledra Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka v Páphose
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.10.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborná dovolenka, Cyprus je ozaj pekný ostrov, boli sme na južnej gréckej časti.Hotel je pekný, menší a vždy uprataný. Všade pekne,čisto a kvety.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je na okraji historického mesta Páphos, medzi hotelmi a morom sa tiahne promenáda, po ktorej sa dostanete, asi tak do pol hodinky, až do centra mesta.Historická časť má svoje čaro, prístav, mozaiky ...Je čo pozerať, fakultatívne výlety odporúčam.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je pekný a v pohodičke, mali sme izbu otočenú do ulice ku ceste, jediné, čo nám tak trošku vadilo bol menší hluk odnaproti cez cestu, kde bol nočný bar.Ale okolo polnoci stíšili hudbu, takže dalo sa aj zaspať.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby boli na vysokej úrovni, hneď po príchode sme dostali náramky, takže sme mohli čerpať all inclusive ...Izbu sme dostali do jednej hodiny. Nebol ani problém s výmenou izby, nakoľko nám v tej prvej nevyhovovala úzska posteľ, izbu vymenili ihneď ...Náš delegát, pán Pavel, sa o nás výborne staral a aj na výletoch sme mali sympatickú sprievodkyňu pani Elenku, slovenku, čo sa na Cyprus vydala, veľa sme sa od nej o ostrove dozvedeli.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
O zábavu sa starali traja sympatickí usmievaví animátori, snažili sa. Manžel si občas zahral streľbu z luku , animácie boli v angličtine, občas sme tam zašli.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola výborná a chutná.Jedla a pitia bolo dostatok, aj na izbe sme mali denne dopĺňaný minibar aj set na kávu a čaj.Ešte aj na lehátku, keď som oddychovala, ma každý deň ponúkol čašník rôznymi dobrotami.Bar pri pláži fungoval výborne a v Lobby bare je veľký výber super drinkov a brendy. Na večeru sa vyžaduje dress code.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je menšia kamenistá, ale je navezený hrubozrnný piesok, čiže more je čisté.Odporúčam topánky do vody. Voda , v našom období, bola akurát teplá, tých 26 až 27 stupňov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Anna Hupková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela