02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Úžasná dovolenka ~ Recenzia hotela Cypria Bay (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi sme sa tešili na túto dovolenku a môžem povedať že bola to fantastická dovolenka.Okolie hotela prekrásne bazénový komplex so záhradou no brutálne pekné, udržiavané,čisté prekrásné hibiskusy rôznych farieb kvetov,banánovníky palmy, pestrofarebné kríčky ako v nejakej rozprávke.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel Cypria Bay je hneď pri pláži. Pláž ako takú síce namá až tak veľkú ale kto chce si zaplávať tomu úplne postačí nakoľko plážové lehátka so slnnečníkmi sú umiestnené nie len priamo na pláži ale v celej záhrade pod palmamy.Volné lehátka sme našli každý deň či ráno,poobede alebo večer.Veľmi spokojný!
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Čo sa týka ubytovania resp.hotelovej izby v každej izbe som nebol ale ako naša izba nemala chybu.Dvojlôžková izba s balkónom s výhľadom na Pafos.Nemali sme výhľad na more ale vôbec nám to neprekážalo lebo tí ktorý maly práve výhlad na more slnko ím pražilo celý deň.Izba bola vybavená vlastnou kúpeľňou(vaňa,umývadlo,wc),televízor s káblovkou malý stolík s dvoma kreslami (aj na balkóne),šatník,minibar,trezor,stolík so zrkadlom a hlavne klimatizácia.
Služby:
starstarstarstarstarstar
So službami hotela sme nadmieru spokojný.Hotelový personál je práve pre vás, splňajú všetky možné priania.Každý deň bolo upratané, obmieňali uteráky ,pekne nám poukladali veci keď sme náhodou nechali len tak na sloličkách.Každý deň sme mali prekvapenie od chyžnej.Mali sme voľné WIFI v celom komplexe ale aj dve stolové PC s pripojením na internet pri recepcii.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
No ja niesom taký extra športovo naladený ale kto chcel mohol si zahrať tenis, stolný tenis,šípky,badbynton,volejbal na pláži,lukostreľba,fitness,sauna,bazén,výrivka,masáže vo vedľajšom dcérskom hoteli Cypria Maris.Možnosť ypožičať bycikel,auto,štvorkolky.Boli animátori na každý deň vymysleli rôzné zábavy.Čo sa týka dorozumenia s animátormi a s hotelovým personálom nebol problém prevláda síce angličtina a ruština ale sú velmi milý a pochopia čo vlasne chcete aj keď neovládate ich jazyk.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie nie k tomu veľmi čo dodať nakoľko všetky stravovania(raňajky,obed,večera) je formou švédskych stolov, je z čoho vyberávať. Rôzne šaláty,ovocia,sladkostí,zmrzliny,želé bolo všetkého dostatok.Na všetky stravovania ste mali dostatok času.V prospektoch bolo písané že nemôžete vynášať stravu zo stravovacej miestností ale v skutočnosti nemali stým žiadný problém keď ste zobrali ovocie alebo koláčik poprípade ste si spravili sendvič keď ste išli na exkurziu do mesta alebo na fakultatívný výlet.No ja hodnotím ako super!
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Ako som spomenul vyššie pláž nie je taký veľký ale postačuje nikdy nebola hlava na hlave.Kto chcel molol prejsť popri mori boli väčšie pláže iných hotelov ktorý nemali s týmproblém že ste tam ako cudzia osoba mohli ste používať ktorýkoľvek pláž my sme manželkou používali aj ich lehátka a nikto nás nevyhnal.Všetky pláže boli verejné.Dávam nižšie hodnotenie kôli velkosti boli hoteky kďe boli krajšie,vačšie pláže ale čo sa týka záhrady ani jeden hotel nemal takú prekrásnú ako zrovna náš Cypria Bay!!!!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Patrik Tóth
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela