02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

cyprus ~ Recenzia hotela Crystal Rocks (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:cyprus
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dovolenka na Cypre je nádherná, avšak hotel Crystal Rocks nedosahuje úroveň, akú by som si pre dovolenku predstavovala.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je umiestnený priamo pri celkom peknej kamenisto-pieskovej pláži, ďaleko od centra mesta a od obchodov (čo nám vyhovovalo).
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izba bola pekná, čistá. Upratovanie na izbách bolo pravidelné. Avšak tiekla nám voda spopod sprchového kúta a bežne sme mali v kúpelni 2cm vody, ktoré sme si museli po každom sprchovaní poutierať. Izba sa nám veľmi zle zamykala a odomykala, mala s tm problém aj zamestnankyňa hotela. Recepčného naše problémy netrápili, povedal, že to dá opraviť, ale k náprave nedošlo.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nepáčilo sa mi, že bazén čistili doobeda o 9.30-10.00, kedy všetkých plavcov vyhodili z bazéna, bazénovú chémiu sypali do bazéna hneď po čistení, aj v prítomnosti ľudí v bazéne vo vode, čo je naozaj dosť zlé, keď človek pláva a vedľa neho vysypú vedro plné chlóru. Myslím, že prevádzkové veci by mali vykonávať v čase pred raňajkami. Celý deň bol okolo bazénu čulý ruch, kosilo sa, upratovalo, niečo vrtali atd., dosť to človeka vyrušuje pri oddychu pri bazéne.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Páčili sa mi tobogány pre deti a 1,8m hlboký plavecký bazén, iné športové aktivity som v hoteli nezaznamenala.V hoteli neprebiehali žiadne aktivity ako aqua-aerobic a nebolo tam ani fitness.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava je najhorším bodom celého hotela Crystal Rocks, jedlo bolo jednotvárne, každý deň sme mali na výber len dve hlavné jedlá, ktoré boli skoro každý deň úplne rovnaké. Jedlo bolo rovnaké na obed aj na večeru, veľmi malý výber a zeleninové šaláty boli vyschnuté, každý deň úplne rovnaké. Problémom bola aj káva, ktorá nebola k dispozícii kedykoľvek, ale len počas raňajok, obeda a večere. Na izbe sme nemali k dispozícii žiadnu vodu a v bare nám odmietali naplniť pet fľašu čistou vodou, voda z vodovou bola nepitná. Jediné čo zostávalo, bolo, kupovať si na izbu a na pláž vodu za eurá, čo absolútne nesúhlasí so zásadami all-inclusive. 0,5l fľaša čistej neperlivej vody stála 1 eur, 1,5l fľaša neperlivej čistej vody stála 2 eur.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola pekná, malá, čistá,súkromná. Podložie bolo kamenisto-pieskové, odporúčam používať obuv do vody, ale inak všetko v poriadku. Na pláži bolo dostatočné množstvo lehátok a slnečníkov, bez poplatku. Plážové osušky za poplatok 1 eur/1 opratie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela