02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Miloš, Košice ~ Recenzia hotela Noah`s Ark (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Miloš, Košice
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi dobre.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelovy komplex z roku 2011 je vybudovany "mimo civilizacie". Najblizsi podobny komplex je 3,5 km a mesto s obchodmi do 50 km. Nam to vsak velmi vyhovovalo! Vsetko potrebne pre pasivny tyzdnovy oddych bolo na jednom mieste, ticho, relax. Detail: na hotely a ani na letisku nekupite magnetky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Priestranna izba s velkym balkonom v zahradnej vilke a vyhladom na more, pekna! Zariadenie nove. Splna nas standard 4* az 5*. Wi-Fi fungovalo v celom arealy. Bar na izbe doplnany denne. Velka kupelna s WC. Bez vane, ale komfortny a velky sprchovaci kut. Klimatizacia vsak mala "co robit", aby izbu vychladila aspon na 26 stupnov.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bohuzial, tu nic extra :-( Jazykova znalost personalu biedna, izba pocas pobytu dva dni neupratana, nevymenene uteraky, nedoplneny toaletny papier, pritom denny bar bol stale doplneny.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Petang na plazi, plazovy futbal a volejbal, tenisove kurty, animacie pre deti aj dospelych, samostatny aquapark, moznost strelby z profesionalneho luku, ale aj sipky ci billiard. Vecerna disko pre deti, nasledne pre dospelych, profi stage. Nocna disko v majaku, casino, OK. My sme ale volili pasivny oddych. Preto vrelo odporucame restauraciu na streche hotela "A La Bora". Nutna rezervacia, mimo balika sluzieb na hotely. Nadherny vyhlad, dobry sortiment na vinnej karte, jedlo podavane a la carte. Zazitok.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi chutna a pestra strava. Alkoholicke napoje miestnej vyroby v ultra all inclusive nechutne. Voda, dzus a sortiment Pepsi Coly OK. Kava v cene iba z automatu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekna s jemnym ale velmi horucim pieskom! Pozvolny vstup do mora. More relativne ciste. Dobre.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ing. Miloš Petráš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela