02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super dovolenka ~ Recenzia hotela Noah`s Ark (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.06.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Do tohto hotela by sme sa vedeli vrátiť hocikedy. Veľký rozľahlý areál, všetko čisté,upravené. Krásné veľké bazény, množstvo lehátok. More je nádherné priezračné, pláž piesková a tiež množstvo lehátok a slnečníkov. Našli sme jediný nedostatok. A to, že po celom areáli, ktorý má veľa chodníčkov, nenájdete ani jedinú lavičku, kde by ste mohli pri prechádzkach posedieť. Iba ak pri bazénoch na sieťach, alebo v takých pohodlných košoch na ležanie. Tie boli super.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Kto nemá rád ruch mesta a obchodov je to ideálne miesto. Absolútny relax. Okolo hotela vôbec nič nie a v hoteli otvorené 2-3 obchodíky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie je v hoteli /za príplatok/, a vo vilkách. My sme boli vo vilke. Izby sú veľké, veľmi vkusne zariadené. Veľká kúpeľňa, trezor,klíma, veľký TV, denne doplnená chladnička. Každý deň sme mali krásne upratané, vymenené uteráky. Všade čistota, či na izbe alebo na chodbe. Nevýhoda spodnej terasy je, že si nemáte kde zavesiť mokré plavky a osušky. Iba prevesiť cez stoličky. Na poschodí izby majú aspoň zábradlie.
Služby:
starstarstarstarstarstar
V areáli sú rôzne bary, kasíno, spa, fitnes atď. Personál je veľmi milý a ochotný. V hoteli máme veľmi milého a ochotného delegáta, ktorý je tam každý deň. Výlety- Famagusta a Nikózia boli tiež celkom fajn.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Počas dňa majú animátori veľa pohybových aktivít.Pre deti je tam krásny tobogánový areál. Horšie to bolo večer. Okrem jedného koncertu nič iné. Ale to sme boli celkom na začiatku sezóny, asi preto. Ešte sa iba rozbiehali. Možno v hlavnej sezóne je to lepšie.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola vynikajúca. Veľký výber jedla, šalátov, zeleniny, ovocia, zákuskov. Či už na raňajky, obed alebo večeru. Čašníci sú veľmi milí a ochotní. Vždy vám nalejú pohár vody, a prinesú aj niečo iné na pitie, ak si želáte. Počas dňa je otvorená aj vonkajšia jedáleň pri pláži. Bolo to fajn. Išli sme si hocikedy na ovocie, kávu, koláčik alebo sa aj naobedovať.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je čistá,piesková.Všade sprchy, toalety. Je tam aj mólo, kde sú lehátka a slnečníky.Vo vode je tiež na pár metrov piesok, potom už ďalej asi po 10-15 metroch kamene a trávy Voda je čistučká, priezračná. Na pozeranie rybičiek to nie je. Za celý pobyt sme videli asi iba 3-4 rybky. Ale pláva sa tam veľmi dobre.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Stanka R.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela