02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Noah`s Ark (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:17.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Krásny hotel na vysokej úrovni s dobrými službami...na nezaplatenie sú bazény pri hlavnom bare s lehátkami priamo vo vode...kedže tam boli cez 40 st. teploty. Tento hotel je určený ľuďom, ktorý si prišli oddýchnuť a nič nerobiť...len tak si vegetiť. Máte problém v tak veľkom rezorte naraziť na ľudí...či pri bazénoch, na pláži...ale pri stravovaní zistíte, že tam nie ste len vy :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela ...len hotel...napravo-naľavo nič. Vyprahnuté okolie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie krásne, čisté...každý deň výmena uterákov, dopĺňanie kozmetického setu /šampóny, gely, krémy/. Čo sa týka dopĺňania chladničky-baru je to možné, ale len ak si to zaplatíte...aj keď máte all inclusive.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Delegátka Eva bola super už od začiatku....pomohla mi hneď na letisku pri zámene batožín...inak by išli do iného hotela. Za nepriaznivé recenzie o nej len toľko...zrejme nepriazeň ľudí, pretože je veľmi milá, ochotná a pre mnohé ženy konkurentkou- je to príťažlivá mladá dáma. Bola nápomocná pri výbere fakultatívnych zájazdov...poradila,pomohla :-) V rámci all inclusive sme mohli využívať iba náš bar- pri bazéne s vilkami...žiadne také ako drinkovať pri hlavnom bazéne, alebo na pláži. To mohli všetci ostatný bez náramku- all inclusive. Stravovanie rovnako...len v hlavnej budove....a dokonca za kávu, drinky v hoteli taktiež neplatí "náramok".Pre zrovnanie káva vás vyjde na 6 €.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animátori boli super...pozývali vás na všetky športové aktivity , ale u nás neuspeli, pretože sme si vychutnávali slniečko, more,bazény....relax ničnerobenia.
Stravovanie:
Stravovanie v hlavnej budove bolo úžasné, chutné....každý si tam našiel niečo pre seba...či už z našej kuchyne alebo z cyperskej / grécko-tureckej/. Od polievok, mäska, cez syry, po ryby....čerstvé zeleninové šaláty od výmyslu sveta...takisto zákusky všetkých tvaroch, farieb a chutí...až po šťavnaté ovocie. Personál-obsluha je vám k dispozicií...budú vám nosiť nápoje a odnášať zo stola čo ste už zjedli.
Pláž:
Pláž bola krásna, piesčitá...trošku problém pri vstupe do mora....sú tam miestami skalnaté výbežky...ale potom už len piesok. Žiadny problém s lehátkami na pláži nebol...viac menej boli vyľudnené pláže.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:
Vaše meno:Denisa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela