02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Noah`s Ark (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie a areál vhodný aj pre náročného klienta, ktorý však túži stráviť dovolenku bez akejkoľvek športovej aktivity (okrem volejbalu a šípok) len s knihou v ruke a prechádzkami po záhrade.Areál obrovský, udržiavaný, avšak chodníky bez jedinej lavičky na oddych.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel odrezaný od sveta.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby pekne zariadené, čisté, chýba varná konvica na kávu, čaj, čo vzhľadom na neskutočne slabý All inclusive by ocenili iste všetci klienti. Izbový minibar hodne predražený, 2 malé flašky vody grátis na izbe len v deň v príchodu.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
All inclusive neskutočne slabý!!!CK SATUR by to skôr mala špecifikovať ako plnú penziu s bonusom drinkov v najvzdialenejšom minibare od pláže (u malého bazéna). Vzhľadom na obrovský hotelový areál sa v horúčavách riadne nachodíte. V aquaparku dostanete len vodu, aj to vydanú len na číslo izby. Počas dňa žiadny snack ani len pre deti. Všetko ostatné je v areáli za poplatky. Hotelové obchodíky - jedno veľké sklamanie, je to 5 malých kamrlíkov, z toho 2 úplne prázdne a v ďalších troch - opaľovacie krémy s tureckými novinami, plavky a nafukovačky. Nie je kde kúpiť ani žiadnu magnetku, ani pohľadnicu.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Šport - 3 x denne volejbal, hod šípkami, v aquaparku vodné pólo. Vodné športy žiadne, večerné animačné programy veľmi slabá úroveň, alebo žiadne.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na úroveň 5* hotela hodnotím len ako dobré.Chýbali morské plody, slabá ponuka rýb, non-stop opakujúce sa 4 druhy polievok,dostatok kuraciny,baraniny a k tomu výber šalátov, zeleniny a hutných krémových zákuskov. Z estetického hľadiska jedáleň bez akýchkoľvek vyrezávaných zeleninových či ovocných ozdôb.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž umelo vybudovaná s pozvoľným vstupom do mora, čistá, dostatok voľných ležadiel, šnorchlovanie zbytočné, more takmer bez jedinej rybky. Žiadne vodné športy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Elena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela