02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

super dovolenka ~ Recenzia hotela Noah`s Ark (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:super dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:07.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborná dovolenka! Pekný nový hotel, krásna pláž, výborná strava. V čase, keď sme tam boli my, bolo málo ľudí. Chodia sem hlavne turci (tých bolo málo) a slováci. Bazény krásne, čisté. Poloprázdne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
V okolí komplexu nič nie je. V hoteli len dva obchody s plavkami a tureckými novinami. Suveníry a pohľadnice sa dajú kúpiť len na fakult. výletoch. Areál hotela je veľký, rozľahlý s pekným aquaparkom pre väčšie aj menšie deti, a viacerými bazémni pri baroch.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
S ubytovaním sme boli veľmi spokojní. Izby sú veľké, skoro všetky majú výhľad na more. V záhradných vilkách sú izby rovnaké ako v hoteli, rovnako blízko k moru aj k bazémom.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál veľmi príjemný. Žiadny problém so službami.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Pre deti boli skvelí animátori slovenskí aj domáci. Hlavne chcem oceniť prácu Patrície a Petra. Úžasne sa venujú deťom, tie si ich hneď oblúbia. Venujú sa deťom aj mimo aktivít. Vďaka nim je dovolenka s deťmi nezabudnuteľná. Boli sme maximálne spokojní.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborná strava. Pestrý výber jedál. Aj keď sa niekedy opakovali. Bolo to super. A zákusky boli fantastické a veľký výber. Príjemná obsluha.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž krásna s hrubším zlatým pieskom. Nepreplnené, lehátka sme si mohli vyberať. Neustále zametali lehátka od piesku, a pláž taktiež stále upratovali. More teplé, čisté.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Ema
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela