02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dovolenka 2013 ~ Recenzia hotela Kaya Artemis (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka 2013
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:01.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme veľmi spokojný. Mna najviac zaujala pláž, ktorá je vážne velmi pekná a to more krása. Trosku skoda, že som nemala možnosť nakupu aspon suvenírov, kedže jediný malý obchodník je v hoteli a potom asi az 20-30 min od hotela autom. A aj ten obchodník v hoteli je tým pádom neskutočné drahý, opalovaný krém 30tka nivea stojí 20e :D Este také mínus patrí jazyku, kedže skoro vobec nevedia anglicky,ale to je to asi vsetko ostatné maximálna spokojnosť a tento hotel určite odporúčam.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Keďže sa Cyprus ešte len rozvíja, treba rátať s tým, že okolo hotela nie je v podstate nič. Nákupy sú možné len vďaka autám, alebo busu. Minimálne asi 20-30 min od hotela sa dá niečo kúpiť. No nie každý potrebuje rušno pred hotelom...
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby pekné, my sme mali krásny pohľad na more a recepciu, ktorá je architektonicky veľmi pekná. Čiže ubytovanie je veľmi dobré.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme nemali žiaden problém a ak niečo malé bolo, boli ochotný, až na tú angličtinu.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Animačný tým má veľa aktivít, ale okrem toho treba ostatné platiť, napr vodný skúter nás stál na 15 min/20e. Je tam aj disco-bar no veľmi tam ľudia nechodili...
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
určite sa dá vybrať, no mne chýbalo viacej druhou ovocia a nejaké tie ochutnávky, napr z morského sveta. Trosku by to chcelo spestriť, podľa mojho názoru. A ešte treba rátať, že je to len light all inclusive, čize snacky nie sú, iba ranajky, obed a večera, no dá sa to v pohode vydržať, ak nie ste veľký jedáci. Tak isto mi trosku vadilo to, že ten light AL bol iba pri jednom bare, pri bazéne, tak som stále musela z pláže isť až ku hotelu a bazénu a tak si vodu prenášať opäť na pláž.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
More nádherné, veľmi čistučké a na začiatku vlny, ale ak pôjdete trosku doprava ku zátoke, nájdete aj pokojné malé vlnky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:W
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela