02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kazdy rok super, az na tie izby ~ Recenzia hotela Kaya Artemis (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kazdy rok super, az na tie izby
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme uz 3 krat a tak sme vedeli, co mozme ocakavat. Tento krat bol aj let super, ze ame mali aj den prichodu aj den odchodu cely k diapozicii.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
More je fantasticke, po plazi sa da poprechadzat k dalsim hotelom ale inac tam nic nie je. Do Kaya Artemis sa chodi kvoli detom a nie kvoli vyletom a nakupovaniu.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Toto je uz horsie. V oblasti je vysoka vlhkost a kedze ame mali izbu otocenu na vychod, tak cez den nam uz neavietilo priamo slnko. Na izbe boli z tej vlhkosti miestami plesne. Upratovacka to vylepsila svojim vusavacom, ktory ked pouzila, tak bol smrad z neho v izbe TV sa nedalo pouzit. Obrazovka katastrofalne doskrabana a mala asi 5 programov, samozrejme po turecky. Este velke minis bolo spravanie sa pracovnikov pocas upratovania. Buchotali, takze na izbe bolo vsetko pocut. Pod dverami medzera, cez ktoru sa nam dostal cvrcek na izbu. Blbe, o 4tej rano aom ho hladal. Potom som si dal uz pod dvere uterak.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
O upratovanie sa clovek musel doprosovat. No a este recepcny su dost neochotni. Ako keby ich clovek otravoval. Na druhej strane , ked sa vybili baterky v trezore, tak personal bol super, alebo prestala fungovat vstupna karta, tak pani velmi rychlo pomohla a otvorila izbu.
Šport a zábava:
Katastrofalny show time. Ostatne vyzitie standard. Na prekvapenie bol aj skakaci hrad v bazenw alebo potom aj dalsie skakacie hrady vecer. Minidisco super, SR animatori super.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Fantazia
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Perfektna ale vela ludi. Po plazi sa moze ist clovek vykupat do laguny asi tak 20 min peso.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela