02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Fakt super :-) ~ Recenzia hotela Kaya Artemis (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fakt super :-)
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:15.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelovy komplex krasny,velky a hlavne cisty.Byvali sme vo vilke-izba1701.Je vidiet,ze tieto presli rekonstrukciou.Izba priestranna,klima dostacujuca.Nemali sme ziadny problem.Az na domacich Turkov.Su hlucny,arogantny,ostaval vsade po nich neskutocny bordel.Hlavne deti si robili co chceli.My sme to osobne nezazili,ale zevraj boli aj situacie,ked zhodili z lehatka veci niekoho ineho a jednoducho sa tam rozlozili...
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
K najblizsiemu hotelu po plazi je to asi 3km.Hotelovym busom na nakupy do Famagusty cca 40minut.Tam -spat za 10E.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Spokojnost.Jedina vada bola plesen v sprch.kute.Inac cistota,upratovacky sa sice nepretrhli,ale stacilo to.Uteraky menili kazdy den,postelne pradlo kazde dva.Na poziadanie boli ochotne vymenit Vam to aj viac krat,nebol problem.Toaletak,mydlo,sampon doplnali stale.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personal ochotny,rychli,usluzny.Po prichode do jedalne alebo baru sa Vam hned venuju.Aj ked mierne uprednostnuju domacich turkov.
Šport a zábava:
Nehodnotim,nevyuzivali sme nic...Ale bol pinpong,billiard,sipky,butbal,pl.volejbal,vodne polo a ine aktivity z animatormi.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Uzasny vyber.Ranajky -salamy,syry,sunky,vajcia na vsetky sposoby,parky,klabasa.Obed -kuracina,hovadzina,bravcovina,jahnacina,ryby,morske potvory/tie pomenej/.vecera -kombinacia obidvoch.A k tomu velky vyber salatov,zeleniny ovocia a hlavne uzasnych kolacikov.Alko,nealko,zmrzlina.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krasne cista,vzdy upravena.pozvolny vstup do mora.Voda neskutocne cista,ziadne riasy.Z mola sa da skakat do hlbokej vody.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:bútora ján
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela