02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dobrá dovolenka s hviezdou ~ Recenzia Melissi Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dobrá dovolenka s hviezdou
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
hodnotím ako dobrú dovolenku, vďaka aj mojim požiadavkám, ktoré som si kládla už pri výbere dovolenky, vyberala som ju fakt, že 3 mesiace a porovnávala recenzie hlavne medzinárodné a to takmer všetkých hotelov na Cypre, ktoré ponúkajú všetky naše cestovky v SK. Čítala som recenzie hlavne medzinárodné a za posledné obdobie plus 2 roky dozadu. Hotel som si preštudovala cez Google. Zvažovala som polohu hotela,vybavenie hotela, či je lekár a v akej blízkosti,chovanie sa personálu, blízkosť obchodov - k voli promenádam, transfer - nie nad hodinu, , pláž, more, hotel celkovo, bazény, al in ..., termín, detský klub, /cestovali sme s vnučkou 6 ročnou,/ cestovku, samozrejme cenu. Takže som celkom náročný klient, nemohla som byť sklamaná, rodina sa spoľahla a neľutovali sme. Mali sme problém s umiestnením vnučky do detského klubu, čo cestovka ponúka, ale nenapísala, že je iba pre klientov Biblio Globus, ale po 1 telefonáte delegátka Ľudmila vnučku vybavila v klube tak ako naše vnúča chcelo. Bola tam jediná Slovenka, všetky deti tam rozprávajú rusky a anglicky. No a je tam drahé pripojenie Wifi za pobyt 50 €. Úžasný hotel aj cenovo dosť vysoko takže to už mohlo byť v cene.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborné
Služby:
starstarstarstarstarstar
Výborné
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Kto si ako zariadil
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborné
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Fantastická, preto volíme Cyprus. Prvé štyri dni sme mali vlny, vnučka sa kúpala na bazénoch, úžasné čisté a teplé ale potom aj more aj bazény a to od 9,00 hod do 18,00 hod. More od hotela 50 m.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Marta Chovancová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela