02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

adekvátne cene ~ Recenzia hotela Tintyava (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:adekvátne cene
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Nemôžem povedať jedno krivé slovo na hotel, služby, prostredie, čistota, presne na úrovni 3 hviezd, za cenu, ktorú sme zaplatili so službami all inclusive, sme boli spokojní. čítala som dosť negatívnych recenzií, no po našej skúsenosti nesúhlasím. Personál sa snažil, čistota v areáli bola dobrá, jedlo síce mohlo byť pestrejšie, no v okolí je množstvo reštaurácií a bufetov, ak chcete niečo špeciálne, netreba chodiť ďaleko. Ako som napísala, adekvátne cene. Kto chce väčší komfort a výber stravy, obzrite sa po hoteli s vyššou cenovou ponukou :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedna z najlepších na Zlatých pieskoch, priamo v centre, v okolí množstvo stánkov, reštaurácií, barov... K moru tak 5-10 minút od hotela peši, no stojí to za to. Večer trochu viac ruchu, no s tým treba rátať, v časti obrátenej do parku kľud.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Uvítali by sme o trochu väčšie izby, hlavne pre rodiny - hotel ponúka 2+2, no to už je na malý priestor veľa ľudí, trochu ma zarazili oddelené postele a hlavne - poschodová posteľ pre 2 deti.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V porovnaní cena a služby- adekvátne. Personál ochotný, v hoteli sme sa cítili príjemne. V ponuke je bazén, herňa, park, wi-fi na izbu za poplatok, parkovisko, zmenáreň - no lepšie je meniť peniaze v banke.:)
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
bazén, viac však toho nájdete mimo hotel
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
množstvo dostatočné, no jednotvárne - po desiatich dňoch už lezie krkom, ale hneď za bránou hotela je množstvo reštaurácií a stánkov s jedlom :))
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Rozsiahla, s veľmi dobrými službami, avšak 2 lehatká a slnečník za poplatok, ktorý vás za 10 dní oberie o slušnú kôpku peňazí./24 leva na deň/ Odporúčam nájsť si voľné pláže a slnečník si doniesť vlastný. :))
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:JanaP
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela