02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Palm Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Max na 3 hviezdy, ziadny animacny program, pri bazene ticho, posilovna a vsetkomostatne z poplatok a este ajnstale zavreta. A to maju len jeden bicykel a jeden posilovaci stroj. Za 11 dni sme sa nikdy netrafili ze by bola otvorena i ked recepcny tvrdili ze je. Mimochodom anglictina recepcnych jebtak hrozna, ze po 5 miňutach rozmyslate, v akom jazyku vlastne hovori. Nic nerozumiete. S tym sme mali problem vsetci Boli sme cez Turancar a delegatka neskoro na letisku, bus neoznaceny, vsetci sme splasene behali po letisku a hladali kam nastupit. Opakovane sa nam zdala pripita, na nase otazky odpovedala pokazde nieco inak az si protirecila, staznosti co mali vsetci z nasho zajazdu riesila tak, ze nijake zmeny nenastali. Ani tam nemusela byt, vsetci sme z nej sklamani boli.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je naozaj v kludnej a najlacnejsej casti zlatych pieskov, kebab pod hotelom je fakt bozsky( na SK kebab nejem lebo je hnusny) , aj miestne restiky a ludia v nich su usmiaty, zlaty.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby s tenkymi stenami, nefungujucim sustiacim tv aj po oprave, na izbe sa nedali zavriet kupelkove dvere celkom a otvarali sme ich stylom, ako by sme ich isli plecom vyrazit. Inak to neslo. Dvierka na sprchovacom kute sme tiez otvarali a zatvarali nasilym lebo inak to neslo. Upratovacky nevrle, odmerane a hoci sme im dali aj peniaze ( po tom co susedom nechali drzo obalku na posteli a pytali do nich peniaze) ale po 3 dnoch som si zobrala z chodby sama vysavavc a sla povysavat izbu, pretoze sme malinuz tolkompiesku, ze sme mali plaz miesto koberca. Na druhej strane s vyhladom na more a rusom sa vysavalo kazdy den este aj balkony. Celkovo sa tam idu pokakat z Rusov. No a ti su na oplatku hlucny, hulakaju o 23,00 ked idu do ulic a o 5,00 rano sa budite na to, ako vrieskaju, zvracaju na wc a buchahu akoby delomovali nabytok. Jedny odidu a dojdu druhe dievcata a detto. Ked ich slusne upozornite ze je po polnoci, tak sa vam vysmeju. Nepomozu staznosti ani kamery na chodbach, jednoducho subto predsa tolerovani rusi a my sme len zo Slovenska'
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Neviem kto dal tomuto hotelu 4 hviezdy, pretoze sluzby, personal, jedlo , vsetko je tak nieco medzi 2-3 hviezdami. Zmenaren ma fungovat do 22,00h a uz o 20,30 h tam nikoho nie je, pretoze zamestnanec je uz oproti v bare a zabava sa. A ked nie tak sedi v hale cez den a pospava v style na zubara.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ziadne kone na plazi, ziadna animacia v hotely ani sport. Posilovna zavreta. Kazdopadne treba ist pozriet delfinarium do Varny . Ale nechodte tak, ze date kopec eur za organizovany zajazd, za 20 levov vas tam odvezie taxik a usetrite peniazky
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Predstavte si to iste kazdy den na ranajky 11 dni. Stuchnuty syr, rozvarene parky... Jedine co sa dalo jest je prazenica a aj ta sa im nie vzdy vydarila. Rajciny asi z vypredaja pol hodinu pre zatvorenim, ovocie bud nezrele alebo prezrete. Ale najhorsie asi je otrasny pristup personalu, ktori sa tvari ako zombie alebo ako by ste tie ranajky jedli ich detom. Normalne vam prestane chutit. Aj ked sme sa ich my snazili pozdravit, usmiat sa, ani sa len neunuvali opatovat usmev ci pozdrav. Histericka veduca , ktora v pohode zdžube personal aj na ranajkach tak, ze cirkus Humberto je nic.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Cista , krasna ale dat 10 eur denne za slnecnik a lehatko je nekrestanske a preto to aj 90% ignoruje a nantych 11 dni si kupite za 5 eur slnecik v obchode radsej.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Miriam
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela