02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Super hotel, kúsok od pláže !! ~ Recenzia hotela Palm Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super hotel, kúsok od pláže !!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Super menší hotel, s pekným bazénom, izby krásne s balkonom, strava bohatá / mali sme len raňajky a stačilo/ Síce Zlaté piesky sú trošku drahšie ako Prímorsko, ale ceny sa držia ako u nás, takže si fakt človek môže dovoliť, čo len chce, nie je to vôbec o nejakom obmedzovaní. Tiež výhodou hotela je, že nie je situovaný na tej najrušnejšej ulici, takže v noci sa vkľude vyspíte, klientela väčšinou rusi,madari.... čechov a slovákov málo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je veľmi výhodná, človek prejde asi 30m a je na pláži, hneď pri hoteli obchody / markety/, občerstvenie /majlepšie Doner Kebaby, aké sme kedy jedli/ rôzne atrakcie pre deti.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie super, na izbe sme nepotrebovali ani púšťať klímu, nebolo v noci až tak horúco, krásny výhlad na more. Jediný nedostatok v celom Bulharsku je to, že v každom hoteli majú wifi za poplatok. Jedine v hoteli Admiral je zdarma / ale zase hotel je na najrušnejšej ulici, kde vám budú opití ľudia a 15-ročné deti do rána vyspevovať/
Služby:
starstarstarstarstarstar
Ochotní pracovníci hotela, nemali sme problém, cestovali sme s CK Turancar / príjemná delegátka/
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Vyskúšali sme si takú veľkú nafukovačku za ľodou /15 leva na osobu/, padákom za ľoďou je to za dve osoby 80 leva. Pri hoteli je aj tenisový kurt, v hoteli biliard.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo chutné, mali sme síce len raňajky, ale fakt jedla bolo dosť, síce každý deň to isté, ale pokiaľ si každý deň dáte z jedného, tak je to super. Pečú vynikajúce bábovky :D
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž čistá, udržiavaná, len nervy som mala, ked som videla, ako raz za čas niekto nechal špak, alebo plechovku na pláži / ale ráno bolo všetko krásne vyčistené/ veľa mušiel, ani veľké vlny sme nemali, takže sa dalo aj krásne plávať. Kamaráti videli aj plávať delfíny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Eva Nagyová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela