02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vyborny hotel ~ Recenzia hotela Luna (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vyborny hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Skvely hotel.splnil naše očakavania. Hotel ma nemecku klientelu, čiže aj služby su im prisposobene. Cize na vybornu. Strava vyborna. Hotel na plazi.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Na plazi. Stači prejst krizom cez uzku promenadu s obchodikmi a ste na plazi.hotel je na kludnom mieste Zlatych pieskov. Ziadny hluk. Ale blízko centrum s obchodmi, diskotekami.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekne izby. My sme konkretne mali s vyhladom na more. Nakolko uz CK nemala ine volne izby. Krasa. na izbe je chladnicka, susic na vlasy, vlastne soc.zariadenie-pekne, balkon velky. Kazdy den upratane. Vymenené uteraky.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Vsetko na blizku. Parasailing, skutre, zabava disko, obchody, atrakcie,
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vyborna strava. Svedske stoly, kazdy den ina strava, my sme mali polpenziu ale stačilo uplne. Kuracie, jahnacie, bravcove, na vsetky sposoby. ryby, zakusky stale iné,ryza na xy sposobov ,zemiaky hranolky, cestoviny,cokolvek, jedine co mohlo byt lepsie je ovocie, ktore bolo vacsinou jablka hrusky slivky, pomaranče grepy. čakali sme nejaky melon, príp. iné :/ ale inac super. Ranajky tiez vyborne, zemle celozrne biele, chlieb vyborny makky,croasanty, babovky, (mriezkove slivkove kolace a fánky)mnam, všetka zelenina, vajcia na vsetky sposoby, parky sunky )Kava, horuca čokolada, čaj, džusy. A ked mate chut na niečo ine čo nedostanete v hoteli takv bulharsku sa vystravujete za lacno.
Pláž:
Udržiavana, velmi pekna. Parkrat priplavilo riasy, ale to je priroda. a vzdy boli vyčistene neskor. Piesok, nadherna azurova farba mora. Trosku strmši vstup do mora ale ziadny problem..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:zuzu
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela